6 Eki 2020 #1 Nyka Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş Süper Üye Katılım 23 Ara 2016 Mesajlar 669 Çözümler 11 Tepki puanı 67 Ödüller 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI Hilede bu hatayı veriyor olmuyor
Çözüm M M maktascca 6 Eki 2020 knka bendede vardı bu hata sil baştan yapınca düzeldi bilmiyorum ama sebebini choreme eklentileriyle alakalı olabilir belki
knka bendede vardı bu hata sil baştan yapınca düzeldi bilmiyorum ama sebebini choreme eklentileriyle alakalı olabilir belki
6 Eki 2020 #2 Furkiss7T F Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 12 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 31 5 HİZMET YILI bendede 2. cmd yi açıyo versiyon falan seçim yapıyorum game found diyip oyun açılıyor ama hile açılmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
bendede 2. cmd yi açıyo versiyon falan seçim yapıyorum game found diyip oyun açılıyor ama hile açılmıyor
6 Eki 2020 #3 maktascca M Üye Katılım 3 Eki 2020 Mesajlar 48 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI knka bendede vardı bu hata sil baştan yapınca düzeldi bilmiyorum ama sebebini choreme eklentileriyle alakalı olabilir belki Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
knka bendede vardı bu hata sil baştan yapınca düzeldi bilmiyorum ama sebebini choreme eklentileriyle alakalı olabilir belki