Word Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba Bugün aklıma bir fikir geldi bazı arkadaşlarımız chrome yi bile zor açıyor
peki işlerini nasıl yapıcaklar ve aklıma Word Lite fikri geldi
sizinle paylaşim dedim

Word le aynı fakat işlevleri az bu kadar

Umarım Yardımcı Olmuşumdur :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok simple ve soft olmuş görev çubuğuna sabitliyeyim :brainfree:

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Başarılı bir çalışma olmuş teşekkürler, fakat çok tutulacağını düşünmüyorum. Çünkü word sistemi artık herhangi bir tarayıcı üzerinden bile çalıştırılabiliyor. Online office üzerinden tüm office programlarını ücretsiz şekilde tam sürüm ile kullanabiliyoruz. Fakat ağır bilgisayarlarda ve internetin olmadığı zamanlarda hayat kurtarabilir. Ama dediğim gibi düşük ihtimal. Yinede eline emeğine sağlık dostum.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
çok elips eklemişsin forma biraz azalt ve çıkarken kaydedilmediyse program msgbox uyarı versin kayıt edilmedi kayıt etmek istiyormusunuz diye eğer kayıt ettiyse çıkış tuşuyla direk çıksın

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Farklı bir düşünce olmuş ancak zaten cloud sistemine dönmüş iken ve en kötü word yerine notepad gibi alternatifler varken pek tutmaz gibi ^^

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
başarılı bir çalışma fakat insanların ne aradığını sende biliyorsun dostum o yüzden bundan pek umudun olmasın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Başarılı bir çalışma olmuş teşekkürler, fakat çok tutulacağını düşünmüyorum. Çünkü word sistemi artık herhangi bir tarayıcı üzerinden bile çalıştırılabiliyor. Online office üzerinden tüm office programlarını ücretsiz şekilde tam sürüm ile kullanabiliyoruz. Fakat ağır bilgisayarlarda ve internetin olmadığı zamanlarda hayat kurtarabilir. Ama dediğim gibi düşük ihtimal. Yinede eline emeğine sağlık dostum.
eyvallah dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...