[font=verdana, geneva, lucida,]Özellikleri[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Tüm denetimler kullanıcıya verildi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Yorum adeti[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* İp adresi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Yorumlara link (Tavsiye etmiyorum ama yinede ekledim belki kullanmak isteyen olur.)[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Konu seçimi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Wordpress admin girişi yapmadan sistemi kullanamazsınız[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Full açık kaynak[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Onaylama ve onay kaldırma işlemlerinde checkbox çoklu işlem yapabilme.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Yorumları ve isimleri tamamen sizin yazılarınız ile oluşturabilme.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Kurulumu[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Bu alanda çok basit, indirdiğiniz dosya içerisinde yorum klasörünü direk wordpressin kurulu olduğu dizine atmanız yeterli olacaktır.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Sonrasında giriş yaparak yorumlar ve isimler kısmını dilediğiniz gibi değiştirmek kalıyor.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Bazı sunucular dosya izinlerini otomatik ayarladığından yorumlar.txt ve isimler.txt'leri 644 chmod vermeniz gerekebilir.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Tüm denetimler kullanıcıya verildi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Yorum adeti[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* İp adresi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Yorumlara link (Tavsiye etmiyorum ama yinede ekledim belki kullanmak isteyen olur.)[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]* Konu seçimi[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Wordpress admin girişi yapmadan sistemi kullanamazsınız[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Full açık kaynak[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Onaylama ve onay kaldırma işlemlerinde checkbox çoklu işlem yapabilme.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]- Yorumları ve isimleri tamamen sizin yazılarınız ile oluşturabilme.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Kurulumu[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Bu alanda çok basit, indirdiğiniz dosya içerisinde yorum klasörünü direk wordpressin kurulu olduğu dizine atmanız yeterli olacaktır.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Sonrasında giriş yaparak yorumlar ve isimler kısmını dilediğiniz gibi değiştirmek kalıyor.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Bazı sunucular dosya izinlerini otomatik ayarladığından yorumlar.txt ve isimler.txt'leri 644 chmod vermeniz gerekebilir.[/FONT]
[font=verdana, geneva, lucida,]Resimler :[/FONT]
Bot bana ait değildir.
[font=verdana, geneva, lucida,]İndir:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
[/FONT][font=verdana, geneva, lucida,]Virüs Total:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
[/FONT]