Wordpress Paket aldıktan sonra Domain gerekli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba. Wordpress(com) üzerinden bir site(blog) kurmayı planlıyorum. Personal veya Premium paketi aldıktan sonra sanırım Alan adı (.com) içinde geliyormuş ilk yıla özel.

Bu doğru mu ve bu paketlerden birini aldıktan sonra almam gereken başka bir şey olacak mı? Tema dışında.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilmiyorum gerçekten
Sadece spam amaçlı mesaj atmak yerine, bilgiye sahip olduğun kategoride açılan konulara bakabilirsin. Böylece hem ceza almazsın, hem de insanlar senin kalitesiz biri olduğunu düşünmez.

Tabii yorum da kasmış olursun -_-

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yeah you are absolutely right, the Personal and Premium Package offer a domain name. Nothing much else you need to get unless you want to pay someone to make a custom theme for you. There are plenty of free ones out there too. Good luck with your new site.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kişisel ve üstü paketlerde bir yıllık ücretsiz alan adı destekleniyor yazıyor fakat net bir bilgi verilmemiş. Ama tahminimce yıllık alımlarda domain hediyesi veriliyor.

Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
yıllık alımlar da domain desteği veriliyor diye biliyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Satın aldığınız hosting paketi üzerine kurduğunuz yeni wordpress ... Yapmanız gereken ise, WordPress.com'da yer alan blogunuzun OPML dosyasının yedeğini almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...