WordPress Sayfayı Nasıl Yatay Scroll Yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir mobil uygulama için günlük içerik ekleyeceğim bir site yapıyorum ama sitenin yatay olması lazım mobilde yatay kaydırıp gezinecek yani horizontal olacak site işlerinden pek anlamadığım ve kolay olduğu için wordpres kullandım ama yatay kaydırma olmuyor sanırım bir eklenti ile yapılabiliyor ama eklenti paralı ve ucuz değil kurumsal paket istiyor şuan uygulama yayınlanana kadar alamam onu kısaca wordpress de yatay horizontal scroll nasıl yapabilirim youtubede videolar var ama paralı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
wordpress respective desing yazarak araştırabilirsin. Burda kod atmak biraz sıkıntı olur senin içeriğine göre. Boyutlara göre horizontal veya vertical olarak ayarlıyorsun sayfayı ona göre otomatik redesing oluyor

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
wordpress respective desing bakabilirsin knk

Üye
4 HİZMET YILI
Bir mobil uygulama için günlük içerik ekleyeceğim bir site yapıyorum ama sitenin yatay olması lazım mobilde yatay kaydırıp gezinecek yani horizontal olacak site işlerinden pek anlamadığım ve kolay olduğu için wordpres kullandım ama yatay kaydırma olmuyor sanırım bir eklenti ile yapılabiliyor ama eklenti paralı ve ucuz değil kurumsal paket istiyor şuan uygulama yayınlanana kadar alamam onu kısaca wordpress de yatay horizontal scroll nasıl yapabilirim youtubede videolar var ama paralı
Is it that easy
Post automatically merged:

got me lost
Post automatically merged:

In space and time

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yatay kaydırmayı kolayca yapmanın yolu yok. Ya bahesttiğin eklentiyi alacaksın yada kullandığın temanın responsive özelliklerinde yatay kullanım desteği olacak. Bunun dışında el ile bootstrap ve js ile yapabilirsin. Google amcaya bootstrap horizontal scroll template yazarak bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...