World Of Tanks İçin Hİle Çıkarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
P2W'yi aşmış bir oyun kendisi emekle bir yerlere gelebilmek zor varsa yoksa altın çekeceksiniz. Oyunun herhangi bir koruma prensibi yok diye biliyorum hatta kullanıcılar oyun içi modları editleyerek çok güzel hileler meydana getiriyorlar. Bu oyuna el atabilirseniz illaki forumda oyuncusu çıkar bir kitle oluşur diye düşünüyorum karar sizlerin, görmek isteriz loaderde :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şuanda Dword Ekibi Ve Diğer Coder Arkadaşlarımz Buna bende Dğil Zulu Üzerine çalışıyoruz yani çıkratabilir ama sadece beklemenız yeterlı olacaktır hile çıkartalabilir ama sadece şaunda tüm Dword Ekibi ZULU Oyuna Yöneldi buna bende ve diğer yazılımımı Olan Arkadaşlarda Dahil :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Şuanda Dword Ekibi Ve Diğer Coder Arkadaşlarımz Buna bende Dğil Zulu Üzerine çalışıyoruz yani çıkratabilir ama sadece beklemenız yeterlı olacaktır hile çıkartalabilir ama sadece şaunda tüm Dword Ekibi ZULU Oyuna Yöneldi buna bende ve diğer yazılımımı Olan Arkadaşlarda Dahil :)
bakarmısın abla sen bi hile çıkarmıstın chams felan onu paylascam dedin paylaşmadın söle nolursn bizi mi kandırdın?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayır ablam kandırmadım oyua güncelleme geldı battle yes koruması geldı bu nedenle bütün hileler çalsmıcak duruma geldı ama biz çaltırouz battle.eyeyi atşık :)
bakarmısın abla sen bi hile çıkarmıstın chams felan onu paylascam dedin paylaşmadın söle nolursn bizi mi kandırdın?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Çıkabilir AMa Memory Hackers Cıkarmaz :d

Şuana kadar yapılan birçok şey de üyelerin istekleri de yardımcı oldu veya yaşanılan sorunlara üyeler çözüm buldu. Bu nedenle üyelerden gelen istek ve önerileri mutlaka okuyorlardır oyunun kitlesine göre genelde geliştiriyorlar veya hile çıkartıyorlar. Şuanda başka bir proje yürütüyor olabilirler ancak bu dikkate alınmadığı anlamına da gelmez haliyle bakarsınız çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...