Worldtoscreen mantığı hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar bi konu hakkında bilgi almak istiyorum yani işin mantığını öğrenmek istiyorum bu Worldtoscreen - matris olayını yani 3d oyunlardaki dünyayı 2d ye çevirme olayını detaylı anlatabilicek veya kaynak paylaşımı yapabilicek varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar konu dışı yazıp konuyu mahfetmeyin lütfen gerçekten bişiler öğrenmek istiyorum ingilizce kaynak çok ama anlayamıyorum bilipte mantığıyla beraber açıklayacak biri olursa çok iyi olur çok faydalı bilgiler bunlar matematik bilgim var yazılım bilgimde var ama eksik bilgilerimden kaynaklı mantığını tam kavrayamadım çabuk anlarım anlatabilicek olan varsa

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende öyle birşey arıyorum bulabilen varsa atsın lütfen.

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu kafayla bizim işimiz zor faydanız yok üstüne bide zararınız var ne diyelimki başa gelen çekilir coğrafya kaderdir diye boşuna demiyorlar burda boş laf yapanlara söylüyorum bunu

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar konu dışı yazıp konuyu mahfetmeyin lütfen gerçekten bişiler öğrenmek istiyorum ingilizce kaynak çok ama anlayamıyorum bilipte mantığıyla beraber açıklayacak biri olursa çok iyi olur çok faydalı bilgiler bunlar matematik bilgim var yazılım bilgimde var ama eksik bilgilerimden kaynaklı mantığını tam kavrayamadım çabuk anlarım anlatabilicek olan varsa
bende bunu arıyorum
Post automatically merged:

bilen varsa çok iyi olur

Üye
7 HİZMET YILI
bu forumda neden kimse yardımcı olmuyo herkes hile kullanmak için mi giriyo bu foruma hiç mi bişi bilip yardımcı olabilicek biri yok kopyala yapıştır yapmak istemiyorum mantığını detaylarını öğrenmek istiyorum bilenlerden rica ediyorum bişiler yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...