WP hesabımı kapattırdılar yardımıza ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sa arkadaşlar , wpmin sadece 1 mail ile hesap kapaması çok saçma şimdi hesabıma giremiyorum çünkü sms doğrulmasının zamanı oluyor her yanlış girdiğinde o süre artıyor

nasıl geri erişebilirim hesabıma yardım edermisiniz desteğe mailmi atmam gerekli ne yazmalıyım maile lütfen yardımlarını bekliyorum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
destek at 2-3 gün içinde geri dönüş maili geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çift taraflı koruma varmı wpnde 6 haneli pin kodu olan hani?

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle yapılan sey support@whatsapp mailine telefonum kayboldu diye atmıslardır maili genellikle oluyor cünkü numaranı geri alman için " [email protected] " a mail at ve "Hattım Whatsapp A Kapatıldı Bu nedenle Whatsapp A Giriş Yapamıyorum" yaz büyük bir ihtimalle telefonunum calındı diye mail atmıslardır geri dönüşde görürsün umarım yazdıklarım işine yarar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
benim de kapanmıştı sonradan uğraşmadım farklı bir numara kiraladım onunla hallettim işimi

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çift taraflı koruma varmı wpnde 6 haneli pin kodu olan hani?
6 haneli kodu istiyor knkam fakat hesabı bloke eden bebe mesela 9 saat ya 9 saatin sonunda o kodu sallıyor ve yine aynı şey oluyor kod gelsede açamıyorum
benim de kapanmıştı sonradan uğraşmadım farklı bir numara kiraladım onunla hallettim işimi
mantıklı ya benim yaptığım salaklık zaten :/ sanalda kimseye güvenmiyeceksin
büyük ihtimalle yapılan sey support@whatsapp mailine telefonum kayboldu diye atmıslardır maili genellikle oluyor cünkü numaranı geri alman için " [email protected] " a mail at ve "Hattım Whatsapp A Kapatıldı Bu nedenle Whatsapp A Giriş Yapamıyorum" yaz büyük bir ihtimalle telefonunum calındı diye mail atmıslardır geri dönüşde görürsün umarım yazdıklarım işine yarar
aga bu methodla yapılıyor zaten wp blokeleride wpnin anında bloke etmesi çok saçma supporta mail attım

Üye
7 HİZMET YILI
Eğer Ticket açarsan belki açma şansları olabilir. Güzelce derdini anlat suçsuzsan 2 3 Güne kalmaz açılır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Farklı bi numara kiralayarak çözeb arkadaşkarım vardı benimde öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendi numaranı kullanmakta ısrarcıysan kesinlikle ticket atmalısın. Ama böyle bi durumda numara kiralamak en iyi çözüm gibi.

Üye
6 HİZMET YILI
ekran görüntüsüyle beraber sorununu güzelce anlatıp desteğe mail at ben 2 3 saat içinde açtım wp yi geri

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şikayet formu yaz belki geri dönerler ama başka bir yol yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
evet 1 mail ile hesabınızı kapatabilirler fakat sizinde tekrar açmanız 1 mail uzakta mail atın sizden belge isticeklerdir yardımcı olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...