Writex Cheat (ARGE)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar bundan 4 saat öncesinden beridir C#, JS ve TS programlama dilleriyle beraber valorant basit ama eğlenceli bir üçüncü taraf yazılımı ile uğraşmaktayım sizce hile içerisinde mantıklı düşünelim daha fazla ne olabilir?

blb.PNG

Post automatically merged:

Troll kaçırabilirsiniz örnek bunny hop vs. :D

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hızlı eğilmemiydi bir tane özellik vardı

şey olabilir
ragebot kendisi kafasını rastgele sallıyacak fln eğlence icin

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Memory R/W yapmadığın için yapabileceklerin kısıtlı aslında ama yine de iyi proje.

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pek bir öneri veremeyeceğim ama merak ettiğim bir şey var javascript ve typescript'i tam olarak ne için kullandın projede?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Skor aldıkça Skini değişebilir kullanılan silahın özellikle ölüm oyunu ve normal maçlardaki rekabetin tadını arttırır. anladığım kadarıyla çalışan internal bir cheatbase'in var UCForum'da postu duruyor open source olmasa da adam rehber olarak post bırakmıştı oraya , oradan base alarak ekleyebilirsin projene iyi çalışmalar haberdar et

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
legit üzerine çalışan şeyler yapmalısın bence kanka , skin changer , sekmeme gibi , profosyonel gibi gösteren şeyler olabilir.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
güzel bir aim yardımı ve chams her zaman iyidir daha uzun süreli bir hile olabilir güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pek bir öneri veremeyeceğim ama merak ettiğim bir şey var javascript ve typescript'i tam olarak ne için kullandın projede?
Oyunun içerisinde site ile olan bağlantılarla alakalı bir durumu sayesinde pek açmak istemiyorum bu olayı. :D

legit üzerine çalışan şeyler yapmalısın bence kanka , skin changer , sekmeme gibi , profosyonel gibi gösteren şeyler olabilir.

Konu hala aktif bakarım sıkıntı yok acele edilecek bir durumda değil.
Post automatically merged:

uzun atlama tabiki çocukken csde açardım baya keyifli oluyor

Bende bazen özel oyun modunda ghost açarak uçmayı seviyorum bazen bunu koda döküyorum ne yalan söyleyeyim. :D

trigger bot olmaz mı

Sync ile alakalı bir durum şu anlık, neden olmasın?
hızlı silah değiştirme
ve hızlı koşma olabilir csgoda vardı

Fare ayarlarını donanımsal olarak değiştir koşma için speed hilesinden bahsediyorsun şimdi bu oyun bir vehicle oyunu değil araçlar falan bulunmuyor actor ve npc bağlı bir oyun bir nevi haritaya göre de easter egg gibi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...