Wsreborn ban atmıyor şuanlıkarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
260tl veriyorsan bence ban durumu olmazarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
İnan bana paralı alabileceğin bütün alternatifleri biliyorum ama Wsreborn ayrı seviye bi script olmuş ve ban riski şu an yok denecek kadar az, paralılara taş çıkartır.arkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
şuan ud bir hile ban yemezsinarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
260tl gayet fazla bi miktar bence değmez güvenli oynarsin tabiki ama ws reborn daha iyi benim gorusumarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?