Stay humble hustle hard
Onaylı Üye
Illaoi pasifi patlangac ısık gözü gibi şeylere basamıyorum çözümünü bilen varmı acil lütfen
Yorum kasmaya çalışıp boş mesaj atmayın artık, bug falan yok, ping menünün açık olduğundan emin ol, eski dx9 modunu tercih et açık olsun,tam ekranda daha stabil çalışıyor olmadı configi sil yükle.Kanka scriptin bugu çözümü yok şimdilik
Sc oyunda bazı bug değilde hatalar oluşturuyor bazen kombo bile atmıyor ve bazen kendi kendine tıklıyor.Yorum kasmaya çalışıp boş mesaj atmayın artık, bug falan yok, ping menünün açık olduğundan emin ol, eski dx9 modunu tercih et açık olsun,tam ekranda daha stabil çalışıyor olmadı configi sil yükle.
Bende eski dx9 modu açık,Leftspace configi kurulu ve oyun pencereli modda tıkır tıkır işliyor hocam. Ne bir buga ne bir hataya rastladım.Sc oyunda bazı bug değilde hatalar oluşturuyor bazen kombo bile atmıyor ve bazen kendi kendine tıklıyor.
Komik bulacaksın ama tam 4 saattir uğraştım sonunda çözümü çok basit normalde a sol tık sağ yaparak oynuyoruz ya direk sağ tık ile tıklayabiliyormuşuz. 4 saattir uğraştığım şeye bir bak ya.Kanka düzelttin mi? Düzelttiysen bana da anlatır mısın ben yapamadım.
olabiliyor kral bndede left in configi kurulu dx9 da acık ez oynarken mesela tf sırasında combo yapmayı bırakıyor kendim oynuyorum 5/10 saniye snra hiçbirşey yapmadan kendi kendine düzeliyorBende eski dx9 modu açık,Leftspace configi kurulu ve oyun pencereli modda tıkır tıkır işliyor hocam. Ne bir buga ne bir hataya rastladım.