Çözüldü WS Reborn seraphine skil atmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
default ayarlarda seraphine oynadığımda hiçbir şekilde e skilini ve r skillerini kullanamıyorum kendim atmaya çalıştığım da kullanamıyorum başka bir tuşa aktardığım da kullanamıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim hayırlı geceleriniz olsun.

Çözüm
30 dk önce falan urfta oynadım q yu skillshot circle, e yi skillshotline şeklinde kullanıyorum onun dışında her şey default bende bir sorun yok hocam ayarları defaulta döndürün isterseniz
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sadece serapta bole bi sıkıntı yaşıyorsan sistemi sıkıntılı olabilir bunda senin bizim elimizden bşy gelmez düzeltilmesini beklemek lazım diher herolardada yaşıyorsan eğer C: den wsreborn u sil tkrar inject le düzelir die umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Diğerlerinde böyle bir sorun var mı sadece Seraphine de mi oluyor?
katada e skili aynı şekil atmıyor ama nedense bir anda düzeldi
Post automatically merged:

Sadece serapta bole bi sıkıntı yaşıyorsan sistemi sıkıntılı olabilir bunda senin bizim elimizden bşy gelmez düzeltilmesini beklemek lazım diher herolardada yaşıyorsan eğer C: den wsreborn u sil tkrar inject le düzelir die umuyorum
config değişikliği yaptım çalıştı ama skill tutma oranlarını değiştirdim tekrardan aynı sıkıntı oldu

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI

config değişikliği yaptım çalıştı ama skill tutma oranlarını değiştirdim tekrardan aynı sıkıntı oldu
Skill tutma ayarlarıyle oynamayınca kötü mu kullanıyo yada düzgün calısmıyomu ona gore bence ya ayarlarla oynama yada bşver seraph ı sal cok iyi calısan suplar var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Skill tutma ayarlarıyle oynamayınca kötü mu kullanıyo yada düzgün calısmıyomu ona gore bence ya ayarlarla oynama yada bşver seraph ı sal cok iyi calısan suplar var
config ayarlarını sıfırladım çalıştı değiştirdiğim zaman bu sefer diğer skilleride atmadı düzelene kadar oynamıcaz ozaman napalım teşekkürler yardımcı olduğunuz için iyi geceler

arkadaşlar yeni birşey daha başıma geldi ekko ile hiçbir skili atamıyorum

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

hile yeni olduğundan kaynaklı, bazı sorunlar çıkabilir, dert etmeyin.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hileye dair ne varsa pc den sil dosyalarla birlikte sonra tekrar kur ve defender ve anti virus programlarının kapalı olduğundan emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
30 dk önce falan urfta oynadım q yu skillshot circle, e yi skillshotline şeklinde kullanıyorum onun dışında her şey default bende bir sorun yok hocam ayarları defaulta döndürün isterseniz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...