Onaylı Üye
katada e skili aynı şekil atmıyor ama nedense bir anda düzeldiDiğerlerinde böyle bir sorun var mı sadece Seraphine de mi oluyor?
config değişikliği yaptım çalıştı ama skill tutma oranlarını değiştirdim tekrardan aynı sıkıntı olduSadece serapta bole bi sıkıntı yaşıyorsan sistemi sıkıntılı olabilir bunda senin bizim elimizden bşy gelmez düzeltilmesini beklemek lazım diher herolardada yaşıyorsan eğer C: den wsreborn u sil tkrar inject le düzelir die umuyorum
Skill tutma ayarlarıyle oynamayınca kötü mu kullanıyo yada düzgün calısmıyomu ona gore bence ya ayarlarla oynama yada bşver seraph ı sal cok iyi calısan suplar varkatada e skili aynı şekil atmıyor ama nedense bir anda düzeldi
Post automatically merged:
config değişikliği yaptım çalıştı ama skill tutma oranlarını değiştirdim tekrardan aynı sıkıntı oldu
config ayarlarını sıfırladım çalıştı değiştirdiğim zaman bu sefer diğer skilleride atmadı düzelene kadar oynamıcaz ozaman napalım teşekkürler yardımcı olduğunuz için iyi gecelerSkill tutma ayarlarıyle oynamayınca kötü mu kullanıyo yada düzgün calısmıyomu ona gore bence ya ayarlarla oynama yada bşver seraph ı sal cok iyi calısan suplar var
hile yeni olduğundan kaynaklı, bazı sorunlar çıkabilir, dert etmeyin.katada e skili aynı şekil atmıyor ama nedense bir anda düzeldi
Post automatically merged:
config değişikliği yaptım çalıştı ama skill tutma oranlarını değiştirdim tekrardan aynı sıkıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?