WS Reborn space basıyorken skill atamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı ?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
space basarken neden kendin kobmo yapmaya çalışıyorsun ki, arkadaşların da dedikleri gibi kendin müdahale edeceğin zaman space bırak

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kullandığın karakter Urf ise öyle oluyor menü de görebilirsin en altta Urf yazar normalde öyle bı sorun yok

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Anlık bırakıp atıp tekrar basabilirsin, muhtemelen script kendi algoritmasında çalıştığı için algılamıyor senin tuşunu.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı ?
bendede aynısı oluyor :D diyorum ulan acaba stun mu yedim de bi türlü basmadı bu flash bakıyorum ölüm özetinde 0 saniye cc kendin bir skill basacakken spacei bırakıp basman en iyisi şimdilik bunu güncellemeyle çözerler diye düşünüyorum (lprebornda böyle bi sorun yoktu)

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karekter kullandığın urf dir sc de düzgün çalışmıyor olabilir onu kontrol et ve kendin kullanacağın zaman space bırak daha rahat olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kulandığın karaterdendir yada Space bırak öyle dene

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spacedeyken Kendisi Kombo Yapıyor Skilleri Kendi Ayarlıyor Bu yüzden basamıyo olabilirsin veya kite için saklıyor olabilir skilli

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka boşlugu bırakıp space atman daha mantıklı neden dersen o sırada sen boşluğa bastığında kombo denicek ya ondan geç algılıyodur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
onu lolün ayarlarından tekrardan üzerinden geç bi kontrol et sonra tekrardan yap bi reset at yani demek istediğim o belki olur

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostum kısayol tuşlarından otomatik kullanda gösterge seçenegi açık olmasından ondan dolayi oluyor bu hata

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı
Skill atmaya baslayacagin zaman boşluk tuşundan elini çek dostum böyle yaptıktan sonra sorunun düzelir iyi oyunlar

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...