Seçkin Üye
bende öyle yapıyorum. lprb den alışmışız ama o kötüKendin skill atacağında boşluğu bırak
Doğrudu knkKendin skill atacağında boşluğu bırak
bendede aynısı oluyorArkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı ?
kanka boşlugu bırakıp space atman daha mantıklı neden dersen o sırada sen boşluğa bastığında kombo denicek ya ondan geç algılıyodurArkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı ?
onu lolün ayarlarından tekrardan üzerinden geç bi kontrol et sonra tekrardan yap bi reset at yani demek istediğim o belki olurArkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı ?
Skill atmaya baslayacagin zaman boşluk tuşundan elini çek dostum böyle yaptıktan sonra sorunun düzelir iyi oyunlarArkadaşlar merhaba. Script çok güzel çalışıyor çok beğeniyorum ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Space basarken kombo yapıyor ama manuel olarak skill kullanmak istediğimde kullanamıyorum. Örneğin flash atmak istiyorum ancak 3 4 kez bastıktan sonra algılıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen arkadaşlar var mı
script için hazır ayarlar var mı yada bulabilecegim bir yerKendin skill atacağında boşluğu bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?