Onaylı Üye
aga bu wsrebon win 11 de çalışır mı
nasıl kullanıyorsun benim arkadaşımda olmuyor?evet ben şuan kullanıyorum 11de
Arkadaşınız win 11 22h2 sürümünü kullanıyordur, wsreborn ise win 11 21h2 ye kadar destekliyor.çalışmıyor şu anlık
Post automatically merged:
nasıl kullanıyorsun benim arkadaşımda olmuyor?
bilmiyodum sağ olArkadaşınız win 11 22h2 sürümünü kullanıyordur, wsreborn ise win 11 21h2 ye kadar destekliyor.
desteklediği en yüksek sürüm bu 22h2 desteklenmiyoraga bu wsrebon win 11 de çalışır mı
kardeşim canııımm nasıl yüklebilrim hileyi laptoba yardım edebilir misinw11 in bütün sürümlerini desteklemiyordur
Bazı kullanıcılarda çalışmakta fakat windows 10 1909-21h2 arası kullanmanızı öneriyorumaga bu wsrebon win 11 de çalışır mı
Şuanki olduğunuz üye grubu kullanmak istediğiniz hileyi desteklemiyor . minimum onaylı üye rankına sahip olmanız gerekmektedir. üye grupları ve özellikleri ektedir ;şu hileyi nasıl yüklerim yardım edecek varmı
youtubda gördüm üye oldum ama yükleyemedım.
kardeşim canııımm nasıl yüklebilrim hileyi laptoba yardım edebilir misin
tamam kardeşim 5 gün sonra onaylı üye olunacak galiba saoğalsın. 5 gün bekleriz yapcakca bişey yok :dBazı kullanıcılarda çalışmakta fakat windows 10 1909-21h2 arası kullanmanızı öneriyorum
Şuanki olduğunuz üye grubu kullanmak istediğiniz hileyi desteklemiyor . minimum onaylı üye rankına sahip olmanız gerekmektedir. üye grupları ve özellikleri ektedir ;
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
minimum 50 mesaj adetine ulaşmış olmanız gerekmektedir, üyelik tarihinizin uzaması üyelik grubunuzu etkilemeyecektir iyi forumlar .tamam kardeşim 5 gün sonra onaylı üye olunacak galiba saoğalsın. 5 gün bekleriz yapcakca bişey yok :d
50 tane de mesaj atarız artı k sağol kardeşim :dminimum 50 mesaj adetine ulaşmış olmanız gerekmektedir, üyelik tarihinizin uzaması üyelik grubunuzu etkilemeyecektir iyi forumlar .