Onaylı Üye
Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.bu sıkıntıyı nasıl çözerim bir bilgisi olan var mı?
windows defender gerçek zamanlı korumayı ve antivirüs açıksa kapatmayı dene düzelmezse güvenlik duvarını kapatbu sıkıntıyı nasıl çözerim bir bilgisi olan var mı?
Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.bu sıkıntıyı nasıl çözerim bir bilgisi olan var mı?
Windows 11Windows sürümünüzden kaynaklanması muhtemel, windows sürümünüz nedir ?
windows tuşu+r basıp gelen arama kısmına winver yazın ve gözüken windwos sürümünüzü söyleyin.Windows 11
windows 10'a geçmeniz gerekmektedir,formatsız geçiş için konu ektedir :Windows 11
windows tuşu+r basıp gelen arama kısmına winver yazın ve gözüken windwos sürümünüzü söyleyin.
21h1 sürümüne nasıl geçebilirim windows 11 tercih ediyorum.windows 10'a geçmeniz gerekmektedir,formatsız geçiş için konu ektedir :
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
Dipnot : w11 21h1 sürümünde çalışıyordu sanırsam ama w10 geçmek en sağlamı olacaktır .
evet çalışıyor hocam bende 21h1 deyim ama yine arada çökmeler oluyor %10 falan ihtimalle arada açtığında ama bildiğim kadarıyla sadece lol sc çalışıyor win11de işte win10 geçersen daha iyi olur diğer hileleride kullanmak istiyorsanwindows 10'a geçmeniz gerekmektedir,formatsız geçiş için konu ektedir :
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
Dipnot : w11 21h1 sürümünde çalışıyordu sanırsam ama w10 geçmek en sağlamı olacaktır .
Windows 11
yok sadece lolde hile kullanmayı düşünüyorumevet çalışıyor hocam bende 21h1 deyim ama yine arada çökmeler oluyor %10 falan ihtimalle arada açtığında ama bildiğim kadarıyla sadece lol sc çalışıyor win11de işte win10 geçersen daha iyi olur diğer hileleride kullanmak istiyorsan
Hocam hilelerin çoğu stabil çalışmıyor o sürümde, rufus indirip istediğiniz windows 11 sürümünü usb ye yazıp format atabilirsiniz.Post automatically merged:
21h1 sürümüne nasıl geçebilirim windows 11 tercih ediyorum.
o halde w11 21h2 yeterli olacaktır eğer win11 tercih edyorsanyok sadece lolde hile kullanmayı düşünüyorum
media creation toolda w11'de mevcut fakat hangi sürüme yönlendirdiğini tam olarak bilmiyorum . İnternetten windows 11 21h1 iso yazıp aratın iso dosyası bulabilirseniz indirip kurunuz .Post automatically merged:
21h1 sürümüne nasıl geçebilirim windows 11 tercih ediyorum.
yakın zamanda gelmez o kesinde eğer lol sc açmak istiyorsan mecbursun dostumwindows 11 de stabil hale ne zaman gelir.
şuan downgradeleyemem gibi gözüküyor
Hocam scripti kullanmak istiyorsanız mecbur indireceksiniz onun dışında kullanamazsınız bu kadar basitwindows 11 de stabil hale ne zaman gelir.
şuan downgradeleyemem gibi gözüküyor