Onaylı Üye
beyler bendemi sorun var bilmiyorum xerathla spaceye basıyorum q yu çekiyor çekiyor atmadan bırakıyor anlamadım bilen varmı??
yani sadece hiç tutma ihtimali olmadığı zamanlar iptal ediyor ?%100 hasar vermeyecekse iptal ediyor yani bu bir sorun değil senin iyiliğin için mana iade ediyor.
Aşağı yukarı öyle ama değiştirebilirsin. Hitchange kısmı highdır muhtemelen onu düşürürsen atar sürekli yani dener çarptırmayıyani sadece hiç tutma ihtimali olmadığı zamanlar iptal ediyor ?
Hiç tutturmayacağı zaman denemez zaten range'e girersen q dener yoksa denemez ek olarak q yu kendine göre ayarlayabilirsin düşürüp alçaltabilirsin hitchange kısmındanyani sadece hiç tutma ihtimali olmadığı zamanlar iptal ediyor ?
Arkadaşın dediği gibi tutma ihtimali yoksa atmıyorkarşıdaki adam kaçıyorsa sc atmaktan vazgeçiyo onun dışında bir sorun yok
hic tutma ihtimali degil de hitchance ayari var, highda ise mesela %80 tutma oraninda atamayacaksa iptal ediyor. diger sebeplerden birisi de rakibin gorus acisindan cikmasi.yani sadece hiç tutma ihtimali olmadığı zamanlar iptal ediyor ?