Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WSReborn ADC Main Config'iyle videodaki gibi oynayabilmek mümkün mü?
script sadece combo yapar skilleri dodge lar yada iyi oynamak sana bağlı iyi oynamak için sadece iyi combo yapmak yeterli değil doğru yerde doğru pozisyon alman gerekiyor oynadığın çarın nerde ne kadar hasar vereceğini bilirsen daha rahat oynarsın gibi mesela script sadece combo yapar pozisyonu sen almalısın eğer adamların ortasında kalırsan scriptinde yapabileceği birşey yok sana
paralı sc ile eş değer tutmak olmaz ws de kalista oynayan biri olarak bi fark gormedim ama cogu heroda combo yapmada geri kalıyor malesef bu arada ister 1 k ya al ister ücretsiz sc kullan oyun ve pozisyon bilgin yoksa win alamassın
İmkansız. Wsreborn kendi içinde freelere nazaran iyi bir sc olsada Bgx orbwalk, predleri, evadesi olsun her anlamda cok üst düzey bir sc. Ben 1 haftalık denedim müthiş bir haz. Fakat banlatıyor o yuzden önermem.
Bronzda oynarsın neden olmasın. Şu forumdakilere her şeyi öğretemediğimiz gibi scriptin de oynayışı üst düzeyde etkilemediğini aslında işin büyük kısmının oyun bilgisi olduğunu öğretemedik