WSReborn Adc Tier List

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz. Örneğin LoL ile alakalı konuları LoL Genel kategorisine açmalısınız.
Tr fress acc ile tecrübe ettiğim bir tier listesidir

Ezreal : Çok iyi çalışıyo nerdeyse q kaçırmıyosunuz ama çok belli oluyor karşı takım direk anlıyo o yüzden hızlı banlanmamak için fazla tavsiye etmiyorum
Caitlyn : İyi çalışıyo otomatik bir şekilde tuzak atıyo ve bence o kadar fazla belli etmiyo bu listede en tavsiye etceğim herodur
Samira : İyi çalışıyor hero zaten çok bozuk oldugu için rakipler tarafından fazla garipsenmiyo
Kog'maw : söylememe gerek yok ama aynı şekilde sc kullandıgınız çok belli oluyo
Twitch : İyi çalışıyor ve sc oldugunuzu o kadar belli etmiyosunuz çünkü normal karşılanıyor
Vayne : Diğerlerine göre biraz zayıf kalıyo arada istemsizde rakibin içine giriyor arada bi eksisi karşıda diana gibi herolar varsa çok anormal e atıyor ve rakip takım direk şüpeleniyor
Zeri : Fazla iyi ve bu listede ki en eğlenceli herodur sc ile kullanacağınız ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor yoksa maç taşıma potansiyeliniz baya bir düşüyor
Jinx : W kaçırmıyor ve oynarken rakipler şüpelenmiyor o kadar ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor
Kalista : Çok iyi çalışıyor ama insanın yapamıcagı hareketleri yapıyor ve rakip direk anlıyor ama kesin win alıyorsunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    39.3 KB · Görüntüleme: 275
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Zeri haricinde katılıyorum minyonlara ve adamlara düz vuruş atma sorunu vardı en son test ettiğimde.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ban yeme olayı harici tamamen doğru tierlist sc ud oldugu icin naparsan yap ban yemiyosun

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
adc main olduğundan doğru sadece kalistayi denemedim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
cait w lerini kötü atıyor bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tr fress acc ile tecrübe ettiğim bir tier listesidir

Ezreal : Çok iyi çalışıyo nerdeyse q kaçırmıyosunuz ama çok belli oluyor karşı takım direk anlıyo o yüzden hızlı banlanmamak için fazla tavsiye etmiyorum
Caitlyn : İyi çalışıyo otomatik bir şekilde tuzak atıyo ve bence o kadar fazla belli etmiyo bu listede en tavsiye etceğim herodur
Samira : İyi çalışıyor hero zaten çok bozuk oldugu için rakipler tarafından fazla garipsenmiyo
Kog'maw : söylememe gerek yok ama aynı şekilde sc kullandıgınız çok belli oluyo
Twitch : İyi çalışıyor ve sc oldugunuzu o kadar belli etmiyosunuz çünkü normal karşılanıyor
Vayne : Diğerlerine göre biraz zayıf kalıyo arada istemsizde rakibin içine giriyor arada bi eksisi karşıda diana gibi herolar varsa çok anormal e atıyor ve rakip takım direk şüpeleniyor
Zeri : Fazla iyi ve bu listede ki en eğlenceli herodur sc ile kullanacağınız ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor yoksa maç taşıma potansiyeliniz baya bir düşüyor
Jinx : W kaçırmıyor ve oynarken rakipler şüpelenmiyor o kadar ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor
Kalista : Çok iyi çalışıyor ama insanın yapamıcagı hareketleri yapıyor ve rakip direk anlıyor ama kesin win alıyorsunuz
yararlı tierlist hocam

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam adc oynuyom. Full kalista denemedim daha

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
güzel paylaşım olmuş elinize sağlık fakat cait okadarda iyi değil bence ben beğenemedim pek .

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hepsi gayet yerinde açıklamalar, ellerine sağlık dostum.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kalistayı denemiştim çok güzel zıplıyor bildigin kurbağa gibi yakalayamıyorlar bazen ve script oldugunu %50 şans ile ya anlıyorlar yada anlamıyorlar ki anlasalarda farketmez. Cait bence kötü gibiydi bilmiyorum tavsiye etmiyorum lig kasılırken

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hepsi gayet doğru adc olarak ve sc olarak gayet başarılı tier list olmuş yeni başlayan sc kullanımı için ideal

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kalistayı sabırsızlıkla bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kesinlikle caitte iyi calisir e w q kombosunu yapiyosa zaten super deektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...