WSReborn Amumu'ya otomatik W'yu kapatma ayarı eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LPReborn'da ilk bu sorunu dile getirmiştim. Bakınız. WSReborn'da eklemişlerdir diye Amumu girdim hâlâ auto W'yu kapatma ayarı yok :peepoCry:

Gene Amumu çok güzel oynanıyor ama geçen maç da bunun yüzünden rakibin 10 canı varken öldüm :( Çünkü W menzilinden zerre kadar ayrılsa kapanıyor W'yü ve tekrar açılması için bir saniye süresi var, sıkıntı oluyor ve orman canavarlarına kite atarken zorlanıyorum, daha fazla canım gidiyor. @LeftSpace, kral bu özellik Windsharp'ta vardı. Gene eklesen Amumu scriptine olmaz mı? Kolay bir iş senin için :)

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel bir konuya değinmişsin gerçekten kesinlikle w kapatma ayarı eklenmeli ve böyle olunca çok daha zevkli olacaktır eminim ve amumu çok zevkli bir çar oynaması ayrıca buffta yedi güçlendi baya

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güzel bir konuya değinmişsin gerçekten kesinlikle w kapatma ayarı eklenmeli ve böyle olunca çok daha zevkli olacaktır eminim ve amumu çok zevkli bir çar oynaması ayrıca buffta yedi güçlendi baya
@Adc Main bu çarı tier listte biraz altlarda bırakmış ama bence kesinlikle S'i hakediyor :D özellikler 2 Q stacklenmesi zoom hack ve q drawla birleşince güzel oluyor :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@Adc Main bu çarı tier listte biraz altlarda bırakmış ama bence kesinlikle S'i hakediyor :D özellikler 2 Q stacklenmesi zoom hack ve q drawla birleşince güzel oluyor :D
bunun hakkında tierlistimde not bıraktım onu gördüysen bu yorumu yapmaman gerekir zaten kral sorununa gelecek olursak amumuyla alakalı w seçeneğini kapatıp manuel kendin açıp kapatabilirsin bu şekilde daha sağlıklı olur gerek yok sc nin kendisine bırakmana kendin yap w yü sorunun çözülecektir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LPReborn'da ilk bu sorunu dile getirmiştim. Bakınız. WSReborn'da eklemişlerdir diye Amumu girdim hâlâ auto W'yu kapatma ayarı yok :peepoCry:

Gene Amumu çok güzel oynanıyor ama geçen maç da bunun yüzünden rakibin 10 canı varken öldüm :( Çünkü W menzilinden zerre kadar ayrılsa kapanıyor W'yü ve tekrar açılması için bir saniye süresi var, sıkıntı oluyor ve orman canavarlarına kite atarken zorlanıyorum, daha fazla canım gidiyor. @LeftSpace, kral bu özellik Windsharp'ta vardı. Gene eklesen Amumu scriptine olmaz mı? Kolay bir iş senin için :)
kesinlikle katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
amumu hak ettiği değeri görmüyor zaten tf taşıyan bir champ w ayarı konusunda katılıyorum böyle böyle adminler görecektir umarım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

bu özellik gelirse iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Amumu adc düşmanı ya resmen gram oyun oynatmıyor supportta oynayanlara çok tilt oluyorum

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
spam çokta sıkıntılı bi durum değil bence 1 saniye bekleyip basarsın yani . sc yeni daha çok update gelir illaha onada el atarlar .

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aynen bu sorunu başkası da belirtmişti umarım düzeltirler.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
genel olarak sıkıntı gözüyle bakmıyorum buna evet oyun bası anlık w aç kapat süre yiyor 1 sn ile kill gidebiliyor ama amumu sc ile bnce cok iyi late game dede w unun cok fazla önemi yok aç kapa yapıyor

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
iyi yakalamışsın eksikleri böyle böyle düzeltirler artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence direk config ayarla genelde otomatik oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...