Uzman Üye
@Adc Main bu çarı tier listte biraz altlarda bırakmış ama bence kesinlikle S'i hakediyorgüzel bir konuya değinmişsin gerçekten kesinlikle w kapatma ayarı eklenmeli ve böyle olunca çok daha zevkli olacaktır eminim ve amumu çok zevkli bir çar oynaması ayrıca buffta yedi güçlendi baya
kesinlikle katılıyorum ve özellikle tf leri kazandırıyor takıma o da önemli bir etken@Adc Main bu çarı tier listte biraz altlarda bırakmış ama bence kesinlikle S'i hakediyorözellikler 2 Q stacklenmesi zoom hack ve q drawla birleşince güzel oluyor
bunun hakkında tierlistimde not bıraktım onu gördüysen bu yorumu yapmaman gerekir zaten kral sorununa gelecek olursak amumuyla alakalı w seçeneğini kapatıp manuel kendin açıp kapatabilirsin bu şekilde daha sağlıklı olur gerek yok sc nin kendisine bırakmana kendin yap w yü sorunun çözülecektir@Adc Main bu çarı tier listte biraz altlarda bırakmış ama bence kesinlikle S'i hakediyorözellikler 2 Q stacklenmesi zoom hack ve q drawla birleşince güzel oluyor
Q menzili gerçekten çok uzun özellikle mid'e her yerden gank atabilirsin geçen maç rakip ormanın çalısından gank attım flashla çıktımkesinlikle katılıyorum ve özellikle tf leri kazandırıyor takıma o da önemli bir etken
evet bak hain pusu atmak içinde uygun bu yüzden katılıyorum ve kanserlemek içinQ menzili gerçekten çok uzun özellikle mid'e her yerden gank atabilirsin geçen maç rakip ormanın çalısından gank attım flashla çıktım
kesinlikle katılıyorumLPReborn'da ilk bu sorunu dile getirmiştim. Bakınız. WSReborn'da eklemişlerdir diye Amumu girdim hâlâ auto W'yu kapatma ayarı yok
Gene Amumu çok güzel oynanıyor ama geçen maç da bunun yüzünden rakibin 10 canı varken öldümÇünkü W menzilinden zerre kadar ayrılsa kapanıyor W'yü ve tekrar açılması için bir saniye süresi var, sıkıntı oluyor ve orman canavarlarına kite atarken zorlanıyorum, daha fazla canım gidiyor. @LeftSpace, kral bu özellik Windsharp'ta vardı. Gene eklesen Amumu scriptine olmaz mı? Kolay bir iş senin için
Kral tam anlamamışsın galiba zaten kendisi W basıyor sorun kapatması ve tekrar açmak için W'yüyü 1 saniye geçmesiGerek yok ki, fight sonu w tuşuna basarsın.
bu özellik gelirse iyi olurLPReborn'da ilk bu sorunu dile getirmiştim. Bakınız. WSReborn'da eklemişlerdir diye Amumu girdim hâlâ auto W'yu kapatma ayarı yok
Gene Amumu çok güzel oynanıyor ama geçen maç da bunun yüzünden rakibin 10 canı varken öldümÇünkü W menzilinden zerre kadar ayrılsa kapanıyor W'yü ve tekrar açılması için bir saniye süresi var, sıkıntı oluyor ve orman canavarlarına kite atarken zorlanıyorum, daha fazla canım gidiyor. @LeftSpace, kral bu özellik Windsharp'ta vardı. Gene eklesen Amumu scriptine olmaz mı? Kolay bir iş senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?