maalesef her maçta tekrardan açman gerekiyorSc yi her defasında tekrar açmadan çalıştırmanın yolu yok mu
maalesef her maçta tekrardan açman gerekiyorSc yi her defasında tekrar açmadan çalıştırmanın yolu yok mu
Bakıyorum hemen,+++ uzun zaman kullanımı ekleme sc kaynaklı ya da config kaynaklı zhonya kullanımı yapmıyor @LeftSpace @anormaluser
Yes,Is the gangplank config good?
Scriptle alakalı configle değil configle şuan ki halinde atabildiği en iyisinde.lucian combo atmıyor
its works and evade doesnt broken in last vers.bro this config dont work like just atack dont move, evade broken btw
onu senin ayarlaman lazım çünkü öncelik anlayışı farklılık gösterebiliyor benim tavsiyem,lanendeki rakibini 5,çok kasılan birisi daha varsa onu da 5,kalanı 4 yapman.hocam target ayarlarında iyileştirme yapabilir misin auto attack çarlarında bi ona bi ona vuruyor aynı hedefe kitlenmiyor
en gunceli,guncel mi suan
hocam sanırım script kaynaklı ayar çekmeye çalıştım ama olmuyor,+++ uzun zaman kullanımı ekleme sc kaynaklı ya da config kaynaklı zhonya kullanımı yapmıyor @LeftSpace @anormaluser
skriptle alakalı o configle değil.Zed oynarken W atamıyor kaçmak için duvara
Hangi configteki target selectorün güzel olduğunu düşünüyorsun,Onu yazarsan ona göre geçireyim.hocam çoğu configteki tek problem target selector. Bi el atar mısın. Bu haliyle kötü