Çözüldü WSReborn Ayarlar resetleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben sc yi kullanmaya yeni başladım ve sizden birkaç yardım almam gerek birinci sorunum her yeni oyunda masaüstünden sc başlatıcım gidiyor her seferinde tekrardan rardan çıkarıp başlatmam gerekiyor
İkincisi oyun içinde yaptığım ayarlar her seferinde resetleniyor
Üçüncü ve son olanı sc açıkken sağ kısımda karşı rakiplerin yetenek ve büyüleri gözüküyor ekranda cok yer kaplıyor nasıl halledebilirim onu şimdiden hepinize ve bu sc yi ücretsiz sunan yapımcısına teşekkürler...

Çözüm
Eğer Loaderi rar'dan çıkarmadan çalıştırırsanız her seferinde silinmez. Config ayarlarının resetlenmesi ilginç bir durum %temp% silerek temiz bir config kurulumu gerçekleştirin.

Awareness > Hud > Enabled tikini kaldırırsanız kapanır Hud kısmından kendinize göre ayarlayabilir küçültebilirsiniz.

Hud.png
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Eğer Loaderi rar'dan çıkarmadan çalıştırırsanız her seferinde silinmez. Config ayarlarının resetlenmesi ilginç bir durum %temp% silerek temiz bir config kurulumu gerçekleştirin.

Awareness > Hud > Enabled tikini kaldırırsanız kapanır Hud kısmından kendinize göre ayarlayabilir küçültebilirsiniz.

Hud.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...