Çözüldü WSReborn ayarları nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ilk defa indirdim. Ayarlarını falan nereden bulabilirim ya da söyleyebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşlar, ilk defa indirdim. Ayarlarını falan nereden bulabilirim ya da söyleyebilir misiniz?
Menüyü açabilmek için leftshift tuşu ve f1 tuşlarıyla açabilirsin onun dışında evade'yi K tuşuyla kapatıp açabilirsin sağ altta permashow tuşları yanında yazıyor zaten eğer permashow tuşlarının ne işe yaradığını falan bilmiyorsan bilmediğin kısımları buradan sorabilirsin ben yardımcı olurum kral
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Menüyü açabilmek için leftshift tuşu ve f1 tuşlarıyla açabilirsin onun dışında evade'yi K tuşuyla kapatıp açabilirsin sağ altta permashow tuşları yanında yazıyor zaten eğer permashow tuşlarının ne işe yaradığını falan bilmiyorsan bilmediğin kısımları buradan sorabilirsin ben yardımcı olurum kral

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bununla ilgili rehber hazırlayan arkadaşlarımız var Lol genel tartışma bölümünden bakıp bilgi sahibi olabilirsin hocam

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Shift tuşuna basılı tutarak ayarları yapabilirsin ama neyin ne olduğu hakkında biraz bilgin olması gerekiyor..
Awaneress kısmı genelde harita ve görüş üzerine, zoom ayarlarını vs. buradan yapabilirsin.
Evade kısmı en önemli kısım diyebilirim, karşı taraftaki şampiyonların skillerinin önem derecelerini vs. ayarlayabilirsin.
Bu ayarları önce bir config alıp sonra kendin ayarları arttırıp azaltmanı tavsiye ederim.

https://memoryhackers.org/konular/updated-wsreborn-config-20-01-2023.255067/
bu configi kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...