wsreborn ban dalgası mı geliyor yavaş yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
benim hesapta 100 lerce scli oyun attım hatta scsiz atmadım neredeyse ama ban yemedi arkadaşımın 400 level hesap tek kullanımda ban yedi acaba önceki sonraki maçlarında iyi oynadığı için mi yemiştir

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilmiyorum banwave geldiği gibi açmış olabilirsin veya vanguard geldi sanırım ondan olabilir

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ban dalgası böyle olmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yakın zamanda geleceğini sanmıyorum, şu sıralar daha çok vanguard ye odaklanmış durumdalar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum yazık olmuş banı kaldırmanın yollu yok hesabı sattın aldıysa daha önceden tespit edilmiştir yada o maçta çok beli edip rage oynayıp report yemiştir başka bir açıklama yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ban işi tickedlada hızlılık kazanıyor ama suan bi banwawe yok o hesap bence şikayet almıştr biri saatlerce ugrasmıstır

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler daha vanguard tr de yok adamların dediklerini görmediniz glb yavaş yavaş tüm sunuculara gelicek eğer vanguard şuan aktif olsaydı lolde oyuna girer girmez ban yerdiniz daha yok adamlar ztn yamada belirtcez diyolar bu kadar cahil olmayın

son maçı belli edip üstelik üst düzey skor aldıysan ve hesabı yeni aldıysan olur aniden olan değişikliklerden dolayı e posta fln şüpheleniyor bunun ihtimali var tabiki ben şuana kadar hesap aldığımda öyle bir banla karşılaşmadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
beyler daha vanguard tr de yok adamların dediklerini görmediniz glb yavaş yavaş tüm sunuculara gelicek eğer vanguard şuan aktif olsaydı lolde oyuna girer girmez ban yerdiniz daha yok adamlar ztn yamada belirtcez diyolar bu kadar cahil olmayın

son maçı belli edip üstelik üst düzey skor aldıysan ve hesabı yeni aldıysan olur aniden olan değişikliklerden dolayı e posta fln şüpheleniyor bunun ihtimali var tabiki ben şuana kadar hesap aldığımda öyle bir banla karşılaşmadım
350 level kendi hesabı ilk defa açmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...