Çözüldü WSReborn bazı yetenekleri dodgelamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
nocturne oynuyorum scriptten W ile dodge yapması için ayar yaptım ama gragas E si Vi Q su ve pantheon W su ve diğer bazı yetenekleri noc w su ile dodgelayamıyor özellikle adamın yanındayken yani düz vuruş atıyorken yakın menzilde oluyorum o zaman yetenekten kaçamıyor W ile ? muhtemelen 9-10 skill de oluyor bu diğerlerinde sorun yok. nasıl bir ayar yapmam lazım ?

Çözüm
Şimdi w ayarını yapmak için antigapcloser açmanız lazım o şekilde atıyor atmıyosa da ona herhangi bir ekstra yapacak bir şey yok script'in içinde olan bir olay zaten bu bu şekilde yani tamamen
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şimdi w ayarını yapmak için antigapcloser açmanız lazım o şekilde atıyor atmıyosa da ona herhangi bir ekstra yapacak bir şey yok script'in içinde olan bir olay zaten bu bu şekilde yani tamamen

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gapcloserda vi Q pantheon W gibi yetenekler açık ama yine attığını görmedim. yetkiliye iletebilir misiniz belki o bir çözüm bulur. yapımcısı anlar ne olduğunu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
gapcloserda vi Q pantheon W gibi yetenekler açık ama yine attığını görmedim. yetkiliye iletebilir misiniz belki o bir çözüm bulur. yapımcısı anlar ne olduğunu
Denk geldiğim zamanlar iletiyorum elbette ama dediğim gibi şu anlık bir çözüm yolu dediklerimden başka

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Denk geldiğim zamanlar iletiyorum elbette ama dediğim gibi şu anlık bir çözüm yolu dediklerimden başka
teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum. adc oynarken annie ultisinden flash ile kaçabiliyor mu script. animasyonu yok o yüzden merak ettim bu tarz animasyonu olmayan skillerden kaçabiliyor mu?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum. adc oynarken annie ultisinden flash ile kaçabiliyor mu script. animasyonu yok o yüzden merak ettim bu tarz animasyonu olmayan skillerden kaçabiliyor mu?
Evet evade ayarlarından annie r'sine gelip extreme alırsan karşı takımda ki annie utli basar basmaz flash atıyor merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...