11 Kas 2023 #1 hack55 Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 35 4 HİZMET YILI Oyunu açıyorum, scripti açıyorum, oyun başladıktan sonra entera basıyorum, bip sesi geliyor fakat script çalışmıyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Kas 2023
Oyunu açıyorum, scripti açıyorum, oyun başladıktan sonra entera basıyorum, bip sesi geliyor fakat script çalışmıyor.
Çözüm #Bukle 11 Kas 2023 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
11 Kas 2023 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
12 Kas 2023 Yasaklandı #3 akın bal A Banlı Üye Katılım 24 Haz 2019 Mesajlar 152 Tepki puanı 8 Ödüller 4 6 HİZMET YILI duzeldımı kankam Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Kas 2023 Konuyu başlatan #4 hack55 Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 35 4 HİZMET YILI düzeldi arkadaslar sorun directx deymiş bilginiz olsun directx yükledim sorun cozuldu Oyla 0 Olumsuz oyla