Çözüldü WSReborn birden fazla Config'i aynı anda kullanmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yani genellikle ADC, mid, Jungle Hero'ları oynamayı seviyorum. Genel bir CFG var mıdır?
3-5 tane CFG gördüm ama hepsini yükleyip bozmak istemiyorum.
Evade'i CC olarak kullanıyorum.
Birden fazla CFG'yi indirip c:\WSReborn'a atmak mümkün mü? Çakışma oluyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Birden fazla config dosyasını aynı anda kullanamazsın, ancak örnek veriyorum x configin yasuosunu beğendin, y configin zed'ini, x configinden sadece yasuo ayarlarını, y configinden sadece zed ayarlarını alıp birleştirebilirsin. Onun dışında Beypazarı - Adc Main - Pudding ve Moncheri configleri önerebilirim. Hepsinin birbirine göre artısı ve eksisi var.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Birden fazla config dosyasını aynı anda kullanamazsın, ancak örnek veriyorum x configin yasuosunu beğendin, y configin zed'ini, x configinden sadece yasuo ayarlarını, y configinden sadece zed ayarlarını alıp birleştirebilirsin. Onun dışında Beypazarı - Adc Main - Pudding ve Moncheri configleri önerebilirim. Hepsinin birbirine göre artısı ve eksisi var.

Çözüm
schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
beypazarini yükledim. şimdilik. teşekkür ederim.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Rica ederim :) Beypazari configde evade değiştirme tuşu "U" haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...