Çözüldü WSReborn Briar W ve E kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.
Şöyle bir problemle karşılaştım: Scripti aktif ettiğimde Briar Q ve R skillerini kullanıyor sadece. W ve E skillerini kullanamıyor. Manuel olarak kendim tuşa basarak kullanmak istediğimde bile skilleri kullanamıyorum W ve E skilini. Yani tıklıyorum ama skile basmıyor. Aktif değil gibi. Bir işlem yapmıyor. Bu yüzden oyundan çıkıp tekrar girdiğimde, script açmadığımda W ve E skillerini kullanabiliyorum.

Scripti aktif edince gene W ve E skillerini basmıyor. Script zaten hiç W ve E kullanmıyor. Script açıldığında manuel bile W ve E atamıyorum. Acaba problem nedir? Sadece bende mi böyle bir problem var yoksa script ile alakalı bir durum mu?

Not: Config olarak Pudding Config kullanıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Briar'in logici yok, yani desteklenmiyor. Sniper olarak oynamaya çalıştığınızda bazen stabilite sorunları olabiliyor. Eminim sadece sende olmuyordur. Scriptin desteklemediği karakterlerde comboları kullanmamak en iyisi. Iyi forumlar.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Briar'in logici yok, yani desteklenmiyor. Sniper olarak oynamaya çalıştığınızda bazen stabilite sorunları olabiliyor. Eminim sadece sende olmuyordur. Scriptin desteklemediği karakterlerde comboları kullanmamak en iyisi. Iyi forumlar.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Anladım Teşekkürler :)
Peki Komboları kullanmasak Sadece Skillerden kaçınma Evade Kullanam işlemi yapsak gene aynı problem olur mu ?
çünkü Script aktif ettiğimde direk W-E Aktifliğini yitiriyor.

Cevap için teşekkürler tekrardan.
Acaba WSReborn için bu durum hakkında ekstra bir konu açabilir misiniz ?
Öğrenğin Briar karakterinde olduğu gibi başka karakterlerde de buru durum yaşanıyorsa ona göre bir Liste yapılabilir mi :)
Çünkü kullandığımda çoğu zaman Alacağım karakteri konulardaki listeye göre seçiyorum :) brier ile öyle denemek için girdiğimde fark ettim böyle bir sorun yaşandığını .

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Anladım Teşekkürler :)
Peki Komboları kullanmasak Sadece Skillerden kaçınma Evade Kullanam işlemi yapsak gene aynı problem olur mu ?
çünkü Script aktif ettiğimde direk W-E Aktifliğini yitiriyor.

Cevap için teşekkürler tekrardan.
Acaba WSReborn için bu durum hakkında ekstra bir konu açabilir misiniz ?
Öğrenğin Briar karakterinde olduğu gibi başka karakterlerde de buru durum yaşanıyorsa ona göre bir Liste yapılabilir mi :)
Çünkü kullandığımda çoğu zaman Alacağım karakteri konulardaki listeye göre seçiyorum :) brier ile öyle denemek için girdiğimde fark ettim böyle bir sorun yaşandığını .
Sadece Evade kısmını kullanmanız problem yaratmayacaktır. Naafiri karakterinden sonra gelen şampiyonları WSReborn desteklemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...