Çözüldü WSReborn çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
WSReborn'u çalıştırırken bu hatayla karşılaşıyorum. Az önce oyunda gayet iyi çalıştı, çıkıp tekrar açarken bu sorunla karşılaştım ve geçmiyor. Yardım eder misiniz?

Screenshot_3.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Selamlar, windows 7, 8, ,8.1 desteğimiz malesef bulunmamaktadır. Desteklenen sürümler windows 10 1607-20H2 sürümleri arasındadır. Lakin daha öncesinde çalıştığını idda ediyorsunuz bunun sebebi anlık olarak değilde sürekli denemeler sonucu çalışıp çalışmama arasında kalıyor. Yinede denemek isterseniz Win + R yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch dosyalarını silin ve hileyi tekrar çalıştırmayı deneyin sonuç alamazsanız format atarak üst satırda verdiğim sürümler arasına geçiş sağlayın.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, windows 7, 8, ,8.1 desteğimiz malesef bulunmamaktadır. Desteklenen sürümler windows 10 1607-20H2 sürümleri arasındadır. Lakin daha öncesinde çalıştığını idda ediyorsunuz bunun sebebi anlık olarak değilde sürekli denemeler sonucu çalışıp çalışmama arasında kalıyor. Yinede denemek isterseniz Win + R yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch dosyalarını silin ve hileyi tekrar çalıştırmayı deneyin sonuç alamazsanız format atarak üst satırda verdiğim sürümler arasına geçiş sağlayın.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kankam windows 8.1 de çalışmıyor yani 10 veya üzeri olması gerekiyor diye biliyorum yani demem o ki 8 de çalışmaz iyi akşamlşar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hacı çalışıyo sadece bi oyun bittikten sonra bu hatayı veriyo biraz bekliyorum 10 15 dk bi süre gibi sonra tekrar deniyorum düzeliyo
bak ona bir şey demiyorum stabil çalışmaz uhpep onu söylemiş zaten canını sıkar senin o yüzden sorunsuz oynaman için w10 u öneriyorum bunu belirttim kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...