Eminmisin o sanki waypoint analiz gibi bişeydi.rakiplerin anlık hareketlerini kontrol ediyor durup durmadığı vs açıklmasında bu yazıyor pek bir işe yaradığını görmedim
check units stop moving diyor açıklamasındaEminmisin o sanki waypoint analiz gibi bişeydi.
Konu açtığımızda sup arkadaşlar neden cevap vermiyor bizde bilelim ne işe yaradığını eminim çoğu kişi ne işe yaradığını bilmiyor.check units stop moving diyor açıklamasında
Şahsen bilmiyordumrakiplerin anlık hareketlerini kontrol ediyor durup durmadığı vs açıklmasında bu yazıyor pek bir işe yaradığını görmedim
O WayPointAnalyser değil miydi. Check Path başka bir işe yarıyor sanırım.Check Path, karakterin yürüyüş yolunu analiz ederek bir sonraki adımını tahmin etmesine yardımcı olur ve bu sayede yetenek kullanma şansını artırır.
Pardon hocam, yanlış yazmışım. Düzelttim: Üstte açıkladığım gibi, "check path" büyük ihtimalle çarpışma kontrolüdür. Skill yolunda engel var mı vs. gibi kontrol ediyor olabilir. Bu şekilde düşünüyorum.O WayPointAnalyser değil miydi. Check Path başka bir işe yarıyor sanırım.