Çözüldü Wsreborn çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oyuna giriyorum enter a basıyorum oyun donuyor bi kaç saniye sonra bip sesi geliyor sonra oyun kapanıyor yeniden başlattım 4-5 kere denedim gene aynısı oldu nasıl düzelir -windows 11 evet ama bazı forumlarda görmüştüm windows 11ile hileyi çalıştıranları

Çözüm
oyuna giriyorum enter a basıyorum oyun donuyor bi kaç saniye sonra bip sesi geliyor sonra oyun kapanıyor yeniden başlattım 4-5 kere denedim gene aynısı oldu nasıl düzelir -windows 11 evet ama bazı forumlarda görmüştüm windows 11ile hileyi çalıştıranları
Merhabalar, büyük ihtimalle 22H2 versionunu kullanıyorsunuz oyüzden bu şekilde çözüm atıyorum eğer başka bir version kullanıyorsan pm atabilirsin.

Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi...
Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Windows 11 kaldırmıyor diye biliyorum bence Windows 10 yap daha iyi birçok hile kaldırıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam selamlar windows 11 de kullanamıyor olmanızın sebebi versiyonundan kaynaklıdır büyük ihtimalle winver yazıp bakabilirsiniz eğer versiyonu 22H2 ise çalışmaz tüm oyun hilelerinde çalışmıyor hiçbir türlü 22H2 desteklemiyor yani tavsiyem w 10'a temiz bir formatla geçmendir

buraya bırakıyorum windows 10'un tüm sürümlerini:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar, büyük ihtimalle 22H2 versionunu kullanıyorsunuz oyüzden bu şekilde çözüm atıyorum eğer başka bir version kullanıyorsan pm atabilirsin.

Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...