Çözüldü WSReborn combo atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam basıyorum spaceye combo atmıyor hiç bir karekter ben mi configde indirdim yine olmuyor yanlış yaptığım ne olabilir?

Çözüm
cfgyi sil yükle yapın, oyun içinden combo kısmındaki tikleri işaretlememiş olma ihtimaliniz olabilir

Config nasıl siliniz? :

c/wsreborn konumuna girip "config" adlı klasörü silin.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
cfgyi sil yükle yapın, oyun içinden combo kısmındaki tikleri işaretlememiş olma ihtimaliniz olabilir

Config nasıl siliniz? :

c/wsreborn konumuna girip "config" adlı klasörü silin.

Çözüm
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Herşeyi doğru yaptığını düşünüyor ama sorun halen devam ediyorsa belki desteklenmeyen bir karakter deniyor olabilirsin. Desteklenen şamiyonları aşşağıya bırakıyorum kontrol et lütfen.

Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fps ve ping göstergelerini aç menüden eğer açık değilse ve tekrardan temiz bi kurulum yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kombo tuşunu başka bir şeye atamış olabilirsiniz ayarlara bir göz gezdirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...