defalut ayarlarda oyna hocam belki daha iyi gelicek sanaAdc mainin paylaştığı config ile oynuyorum
bütün herolarda karşısında düşman olunca vururken sabit kalıyor space bassamda yinede sabit kalıyor aynı olay minyon saldırıncada oluyor
knk space değilde enter tuşuna basıyoruz hileyi injectlerkenbu hatayı alanlar oyunu çerçevelide başlatsın ardından config resetleyip space tuşuna basarken tekrar denesinler büyük ihtimalle olacaltır
knk zaten bi dosyası yokmu denedim herşeyi yinede aynıBen böyle bir sorun yaşamıyorum sc dosyalarını silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz
knk herkes aynı şeyi diyor denedim configsiz de configlide aynı bişey değişmiyordefalut ayarlarda oyna hocam belki daha iyi gelicek sana
Hocam evet haklısın bazen combomu güzel yapmıyor fakat ben buna çözüm bulamadım bulursan benide bilgilendirirsen sevinirimknk space değilde enter tuşuna basıyoruz hileyi injectlerken
Post automatically merged:
ya kanka sen nası alıyosun aynı hatayı onaylı üye bile değilsin boş boş muhabbete girme
knk zaten bi dosyası yokmu denedim herşeyi yinede aynı
knk herkes aynı şeyi diyor denedim configsiz de configlide aynı bişey değişmiyor
knk enabled move açık ama hala aynıorbwalkingde auto move açık mı? kapalıysa açın.
knkcım anlamıyorsunuz beni sıkıntı comboyu kötü yapması deil combo yapmıyor space basarak ilerliyorum rasgele birşeye saldırınca bidaha space ve v tuşları çalışmıyorHocam evet haklısın bazen combomu güzel yapmıyor fakat ben buna çözüm bulamadım bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim
sağ üstde gözüken ping ve fps yazılarını mı diyorsunuzCtrl + F tusuna basarak ping degerlinizi actinizmi?
Gozukmedigi icin calismiyor ctrl + f basarak acinsağ üstde gözüken ping ve fps yazılarını mı diyorsunuz
onları diyorsanız gözükmüyordu bende onlar
yok knk aynı space ve v tuşları hareket etmiyor ve saldırırkende sabit kalıyorGozukmedigi icin calismiyor ctrl + f basarak acin