O diğer çarına girdiğinde sağ üstte ctrl+f yapıp ping ve fps göstergesinin açık olduğuna emin misinMerhaba script ile bir hesabımda oynarken bir sorun olmuyor ama başka hesaba geçip çalıştırdıgımda combo tuşuna basıyorum ve çar oldugu yerde kalıp öyle vuruyor aynı zamanda da skil atmıyor oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şey degişmedi tavsiyesi olan var mı?
ayarları komple degiştirdim yine de bir çözüm bulamadım enteresan olan şudur ki aynı config ile başka bir hesaba giriş yaptıgımda düm düz çalışıyor fakat o bazı hesaplarda söyledigim gibi kitlenip kalıyor cok garipSpace basınca nasıl olduğu yerde kalıyor dostum? Oyun ayarlarını kontrol et şampiyon hareketlerine bak büyük ihtimal space tuşu şampiyon duraklatmada
Dostum çünkü o hesapların ayarlarında sıkıntı var büyük ihtimal eski ayarlara döndürmek yerine kendin bak eğer yoksa bi sıkıntı config değişayarları komple degiştirdim yine de bir çözüm bulamadım enteresan olan şudur ki aynı config ile başka bir hesaba giriş yaptıgımda düm düz çalışıyor fakat o bazı hesaplarda söyledigim gibi kitlenip kalıyor cok garip
O diğer çarına girdiğinde sağ üstte ctrl+f yapıp ping ve fps göstergesinin açık olduğuna emin misinMerhaba script ile bir hesabımda oynarken bir sorun olmuyor ama başka hesaba geçip çalıştırdıgımda combo tuşuna basıyorum ve çar oldugu yerde kalıp öyle vuruyor aynı zamanda da skil atmıyor oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şey degişmedi tavsiyesi olan var mı?
evet her şeyi sıfırladım yine de bir şey degişmiyorO diğer çarına girdiğinde sağ üstte ctrl+f yapıp ping ve fps göstergesinin açık olduğuna emin misin
peki config falan mı kullanıyordun defaultta denedin mi ayarlarıevet her şeyi sıfırladım yine de bir şey degişmiyor
dostum bazen bana da oyun içinde oluyor 2-3 defa shift bas çek yapınca düzeliyor onu deneyebilir misinMerhaba script ile bir hesabımda oynarken bir sorun olmuyor ama başka hesaba geçip çalıştırdıgımda combo tuşuna basıyorum ve çar oldugu yerde kalıp öyle vuruyor aynı zamanda da skil atmıyor oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şey degişmedi tavsiyesi olan var mı?
oyun ayarlarını birazcık kurcala ondan kaynaklı olabilirMerhaba script ile bir hesabımda oynarken bir sorun olmuyor ama başka hesaba geçip çalıştırdıgımda combo tuşuna basıyorum ve çar oldugu yerde kalıp öyle vuruyor aynı zamanda da skil atmıyor oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şey degişmedi tavsiyesi olan var mı?
çözüm olarak işaretlemişsin problemin çözüldü mü dostum?evet her şeyi sıfırladım yine de bir şey degişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?