11 Şub 2023 #1 cambaz54 C Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 59 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 32 8 HİZMET YILI Bir kaç konuda denk geldim düzgün çalışmıyor diye bunu güncel mi tutmamız gerekiyor ???
11 Şub 2023 #2 phantless Uzman Üye Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 185 Çözümler 3 Tepki puanı 14 Ödüller 2 3 HİZMET YILI config dosyasını bi kere atınca daha dokunmanıza gerek yok onun dışında hile şuan güncel değil o yüzden çalışmıyor
config dosyasını bi kere atınca daha dokunmanıza gerek yok onun dışında hile şuan güncel değil o yüzden çalışmıyor
11 Şub 2023 Konuyu başlatan #3 cambaz54 C Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 59 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 32 8 HİZMET YILI phantless' Alıntı: config dosyasını bi kere atınca daha dokunmanıza gerek yok onun dışında hile şuan güncel değil o yüzden çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... biliyorum güncelleme yapıldığını genel olrak dedim buradan güncel config dosyasını takip etmek mi gerekiyor
phantless' Alıntı: config dosyasını bi kere atınca daha dokunmanıza gerek yok onun dışında hile şuan güncel değil o yüzden çalışmıyor Genişletmek için tıklayın ... biliyorum güncelleme yapıldığını genel olrak dedim buradan güncel config dosyasını takip etmek mi gerekiyor
11 Şub 2023 Yasaklandı #4 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Selamlar, aslında hayır güncel config dosayasını takip etmenize yada bir config dosyası kullanmanıza gerek yok. Kullanıcılar kendi ayarlarını paylaşılır eğer isterseniz onların ayarlarını deneyerek scripti kullanabilirsiniz.
Selamlar, aslında hayır güncel config dosayasını takip etmenize yada bir config dosyası kullanmanıza gerek yok. Kullanıcılar kendi ayarlarını paylaşılır eğer isterseniz onların ayarlarını deneyerek scripti kullanabilirsiniz.