WSReborn config seçemiyorum, kararsızım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
WSReborn için hazırlanmış bir sürü config var şuan adc main config kullanıyorum gayet güzel ama genel olarak daha iyi bir config var mıdır diye araştırmak istiyorum fakat hangi configleri denemem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beypazarı.cc öneririm kardeşim bi 5 10 maç at farkı görürsün ya da puding config bakabilirsin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
"Pudding" ve "Beypazari.cc"

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
config kullanma

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
  1. genel olaarak iyi bir config yok puding le ege beraber yapmışlar ama nova nın confide güzel ama bana göre adac main le pudgin yaptı config güzel

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
beypazarı.cc linki var mı bulamadım ben

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
önceden ya shaman yada emrtaken kullanıyordum,şuan tekrar kullanmaya başladım tekrar shaman deniyim dedim shamanı beğenemedim,güzel gelmedi @werasak v2 çıkartıyormuş belki o zaman güzel olur,emr beğenmedim,shaman beğenmedim,beypazarı.cc beğenmedim,en son fazla legit diye düşünmeme rağmen yinede bir deneyim dedim beğendim adc maini,şuan adc mainde oynuyorum adc main oynamamın sebebi midlanede oynadığım çarlarda kombo evade vb. ayarları iyi olması,ama bu adc main configdede top lane çarlarının comboları evadeleri falan iyi değil,özellikle fiora camille vb, bu yüzden puddinge bakabilirim pudinge de bakınca yorum yaparım,

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
pudding, adc main, beypazarı.cc hepsi de aynı kalitede güzel configler

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
özel oyuna girip menüyü az karıştırsan kendi yaptıgın config senin için en iyisi olur gibi

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
önceden ya shaman yada emrtaken kullanıyordum,şuan tekrar kullanmaya başladım tekrar shaman deniyim dedim shamanı beğenemedim,güzel gelmedi @werasak v2 çıkartıyormuş belki o zaman güzel olur,emr beğenmedim,shaman beğenmedim,beypazarı.cc beğenmedim,en son fazla legit diye düşünmeme rağmen yinede bir deneyim dedim beğendim adc maini,şuan adc mainde oynuyorum adc main oynamamın sebebi midlanede oynadığım çarlarda kombo evade vb. ayarları iyi olması,ama bu adc main configdede top lane çarlarının comboları evadeleri falan iyi değil,özellikle fiora camille vb, bu yüzden puddinge bakabilirim pudinge de bakınca yorum yaparım,
fiora ve camilleden bahsetmiştim,pudingde s++ olarak nitelendirilmiş,fiora camille vb. onların dosyalarını ayıklayıp direkt hazır configime aktaracağım

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
beypazarı.cc linki var mı bulamadım ben
https://memoryhackers.org/konular/w...-2023-turkce-english-aka-beypazari-cc.280868/
neyini begenmedin bro? yargiliyormusum gibi gozukmesin, merak ettim sadece.

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/w...-2023-turkce-english-aka-beypazari-cc.280868/

neyini begenmedin bro? yargiliyormusum gibi gozukmesin, merak ettim sadece.
kaan admin seni severim yargılasanda sorun yok,ben gümüş eloyum,benim amacım biraz daha çoğunlukla space basim arada bir müdahale gereksiz öyle oynuyayım mantığı(yasuo zed yone), ancak denememe rağmen o çarlarda pek başarılı bulamadım diğer çarlarda iyi olabilir belki ancak denediklerimde ben beğenemedim,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...