Kendi yaptığın config. Yapması zor değil gerçekten mantıksal düşünürsen kendin de yapabilirsin. Ama Moncheri'nin configi olacaktı o iyi.
Ezreal'da WindPred açıp ardından Hitchance Medium almanı öneriyorum. Hem biraz daha legit görünüyor.
Yani aslında belirli configlere bağlı kalmaktansa eğer scripte hakimsen antrenman modunda kendine göre confige edebilirsin. Çünkü çarı script ya da config oynatmıyor sen ve alışkanlıkların oynatıyor. Keyfine göre konfigüre et.
Evet reis arkadaşların dediği gibi en iyi config diye bişi yok ama ben hepsini denedim ara ara değiştiriyorum configleri su aralar pudding kullanıyorum güzel bilgin olsun
En iyi config diye bir şey yok ayarlarına alıştığın config en iyisi senin için. Ya kendin yap ya da hazır configlerden birini indir oynaya oynaya düzenle kendine göre
Yani aslında belirli configlere bağlı kalmaktansa eğer scripte hakimsen antrenman modunda kendine göre confige edebilirsin. Çünkü çarı script ya da config oynatmıyor sen ve alışkanlıkların oynatıyor. Keyfine göre konfigüre et.