WSReborn Config önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, ben şu an WSReborn'da ADC Main Config kullanıyorum ve memnunum ama daha iyi bir Config var mı sizce? Challenger Config gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
daha iyi bir config diye bir mantık yok knk hangisi sana uygunsa veya legit oynadığını hissediyorsan onu kullanırsın

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kendi yaptığın config. Yapması zor değil gerçekten mantıksal düşünürsen kendin de yapabilirsin. Ama Moncheri'nin configi olacaktı o iyi.
Ezreal'da WindPred açıp ardından Hitchance Medium almanı öneriyorum. Hem biraz daha legit görünüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
en iyi config diye bişey yok oynayışına göre değişkenlik gösterebilir ama önerebileceğim 3 config var Adc Main, Kaanbby, Pudding

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yani aslında belirli configlere bağlı kalmaktansa eğer scripte hakimsen antrenman modunda kendine göre confige edebilirsin. Çünkü çarı script ya da config oynatmıyor sen ve alışkanlıkların oynatıyor. Keyfine göre konfigüre et.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
ADC Main'in configini kendine göre ayarlarsan en iyisi o olur. En iyi config yok. 4 5 tane config paylaşanları dene istersen aramda falan.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
belli etmediğin sürece her config iyidir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Moncheri'nin configini öneririm diğer şekilde kendi configini yapman daha yararlı

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet reis arkadaşların dediği gibi en iyi config diye bişi yok ama ben hepsini denedim ara ara değiştiriyorum configleri su aralar pudding kullanıyorum güzel bilgin olsun

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
En iyi config diye bir şey yok ayarlarına alıştığın config en iyisi senin için. Ya kendin yap ya da hazır configlerden birini indir oynaya oynaya düzenle kendine göre

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yani aslında belirli configlere bağlı kalmaktansa eğer scripte hakimsen antrenman modunda kendine göre confige edebilirsin. Çünkü çarı script ya da config oynatmıyor sen ve alışkanlıkların oynatıyor. Keyfine göre konfigüre et.
maykıl reis

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga zaten 3 tane bildiğim config var adc main , pudding ,kaanbby config 3 ünüde dene hangisi oynayışına daha çok uyarsa onu kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...