WSReborn Config önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam, tüm laneleri oynuyorum ama çoğunlukla ADC/Mid oynuyorum. Legit ve güncel Config önerilerine açığım, teşekkür ederim.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güncel olan emrtaken ve pudding en güncel config olarak var ben pudding configi evade kapatarak oynuyorum gayet iyide oynuyor aramda dahi sc diye şüphe çekmedim hiç şu ana kadar emrtakeni bilmiyorum pek oynamadım bir iki defa oynadım sonra şampiyon sayısının yetersizliğinden pudding geçtim hemen.
Yasuo gibi çarlarda oynuyorsan antrenman modunda ya da botlara karşı bir deneme yaptıktan sonra oynamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
güncel olan emrtaken ve pudding en güncel config olarak var ben pudding configi evade kapatarak oynuyorum gayet iyide oynuyor aramda dahi sc diye şüphe çekmedim hiç şu ana kadar emrtakeni bilmiyorum pek oynamadım bir iki defa oynadım sonra şampiyon sayısının yetersizliğinden pudding geçtim hemen.
Yasuo gibi çarlarda oynuyorsan antrenman modunda ya da botlara karşı bir deneme yaptıktan sonra oynamanı tavsiye ederim
genelde adc ve midde apc şampiyonları oynuyorum arada canım sıklınca topta camille kayle falan jg oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
genelde adc ve midde apc şampiyonları oynuyorum arada canım sıklınca topta camille kayle falan jg oynuyorum
adc anlamında listesinde var zaten şampiyonların iyilik oranları oynanış düzeyleride listeya bakmadan denediklerim vayne samira jinx deneme fırsatım oldu onlar çok güzel diğerlerini bilmiyorum denemen gerekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adc main config inin öneririm ben uzun zamandır onu kullanıyorum

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Safe oyun için Adc main config güzel ama güncelleme almıyor maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
pudding ile k0vacs configleri denedim caitlyn oynarak k0vacs cidden aşırı fark ile önde k0vacs öneriirm

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
kendi configini ayarlamanı tavsiye ederim ben öyle yaptım güzel oldu ama diyorsan ben pek bilmiyorum adc main ( legit ) olarak veya puding ( rage ) tercih edebilirsin yakın zamanda bende paylaşacam config inş

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pudding önerebilirim ancak hangi config kullanırsan kullan evade i kapatmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
merhabalar bahsettiğiniz ayarı nasıl yapacağız acaba

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
merhabalar bahsettiğiniz ayarı nasıl yapacağız acaba
config dosyasını indirdikten sonra bu bilgisayardan C diskine giriyoruz (İsim değişiklik gösterebilir) wsreborn klasörü var config dosyası var orada onu silip indirdiğin config dosyasını oraya atacaksın tuşları indirdiğin yerde tier listle yazıyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...