genelde adc ve midde apc şampiyonları oynuyorum arada canım sıklınca topta camille kayle falan jg oynuyorumgüncel olan emrtaken ve pudding en güncel config olarak var ben pudding configi evade kapatarak oynuyorum gayet iyide oynuyor aramda dahi sc diye şüphe çekmedim hiç şu ana kadar emrtakeni bilmiyorum pek oynamadım bir iki defa oynadım sonra şampiyon sayısının yetersizliğinden pudding geçtim hemen.
Yasuo gibi çarlarda oynuyorsan antrenman modunda ya da botlara karşı bir deneme yaptıktan sonra oynamanı tavsiye ederim
adc anlamında listesinde var zaten şampiyonların iyilik oranları oynanış düzeyleride listeya bakmadan denediklerim vayne samira jinx deneme fırsatım oldu onlar çok güzel diğerlerini bilmiyorum denemen gerekebilirgenelde adc ve midde apc şampiyonları oynuyorum arada canım sıklınca topta camille kayle falan jg oynuyorum
merhabalar bahsettiğiniz ayarı nasıl yapacağız acabagüncel olan emrtaken ve pudding en güncel config olarak var ben pudding configi evade kapatarak oynuyorum gayet iyide oynuyor aramda dahi sc diye şüphe çekmedim hiç şu ana kadar emrtakeni bilmiyorum pek oynamadım bir iki defa oynadım sonra şampiyon sayısının yetersizliğinden pudding geçtim hemen.
Yasuo gibi çarlarda oynuyorsan antrenman modunda ya da botlara karşı bir deneme yaptıktan sonra oynamanı tavsiye ederim
config dosyasını indirdikten sonra bu bilgisayardan C diskine giriyoruz (İsim değişiklik gösterebilir) wsreborn klasörü var config dosyası var orada onu silip indirdiğin config dosyasını oraya atacaksın tuşları indirdiğin yerde tier listle yazıyordurmerhabalar bahsettiğiniz ayarı nasıl yapacağız acaba