WSReborn Config önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
adc main cf mıd hem top hemde adc denedim mükemmel bence adc varus vayne cok op bence adc main dene

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka syndra için de config önerir misin
reis syndra için config viktor için config vs. diye bir şey yok karaktere özel config yapmazlar en iyi configi kendin yaparsın çünkü senin oynayış tarzına göre olması lazım biraz vakit ayır antrenman modunda deneyerek kendi syndra configini yap en iyisi öyle olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
reis syndra için config viktor için config vs. diye bir şey yok karaktere özel config yapmazlar en iyi configi kendin yaparsın çünkü senin oynayış tarzına göre olması lazım biraz vakit ayır antrenman modunda deneyerek kendi syndra configini yap en iyisi öyle olur
kanka bilmiyorum işte nasıl yapacağımı

kanka bide benim mesajım 50 olunca lol scripti indirmeme izin veriyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bilmiyorum işte nasıl yapacağımı

kanka bide benim mesajım 50 olunca lol scripti indirmeme izin veriyor mu
Yapmak zor bişey değil sc'nin menüsünde bütün ayarlar gözüküyor ingilizcen varsa okuyarak ayarlayabilirsin yoksada çeviriden felan bak

mesajın 50 ye ulaştıktan sonra confirmed member olucaksın yani sc yi kullanabileceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...