Etkinlik WSReborn Config Thread / Config Paylaşımı

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
17
Sosyal
Config Path/Dosya Yolu: C:\WSReborn\config

[ER] I can't see my WSReborn folder, why? / WSReborn klasörünü göremiyorum, neden?
[SO] You need the enter the game with WSReborn at least once. / WSReborn ile birlikte oyuna en az bir kere girmelisiniz.

EN: Share your customized configs. Only share your config, empty comments or any comments do not included config will be deleted and user will be banned !
TR: Configlerinizi bu konuda paylaşın. Sadece config paylaşın, boş yorumlar ya da config içermeyen herhangi yorum silinecek ve kullanıcı banlanacaktır !

Config :

Ekli dosyalar

• config.zip
    235.8 KB · Görüntüleme: 8,503
Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
7
Legit oynamak isterseniz kendi hazırladığım confiği aşağıya bırakıyorum, geliştirilmeye açık.
Configde space ve diğer fonksiyonlar - tuşuna atandı ki kullanılmasın. Evade tuşu caps lockta seri açılıp kapanabilir durumda. Confiğin amacı oyunu kendiniz oynuyorsunuz, script sadece size helper konumunda ward, jungle timer, last position gibi şeyleri gösteriyor, yerine göre evadeyi açıp kapayıp kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak legit oynayabilmek adına çoğu drawing kapalı konumda.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
nothing special
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
Diana Config (Not Completed)

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
10
Sosyal

Onaylı Üye
Ödüller
1
Legit oynamak isterseniz kendi hazırladığım confiği aşağıya bırakıyorum, geliştirilmeye açık.
Configde space ve diğer fonksiyonlar - tuşuna atandı ki kullanılmasın. Evade tuşu caps lockta seri açılıp kapanabilir durumda. Confiğin amacı oyunu kendiniz oynuyorsunuz, script sadece size helper konumunda ward, jungle timer, last position gibi şeyleri gösteriyor, yerine göre evadeyi açıp kapayıp kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak legit oynayabilmek adına çoğu drawing kapalı konumda.

dosya bulunamadı yeniden atar mısın

Mr Abuzer Kömürcü anısına
Onaylı Üye
Ödüller
5
bu config de baya iyi aralarında kendi ayarımda var bagzı arkadaşlardan arakladığımda var kendim kullanırken çok rahat ediyorum açıkcası
config kurulumu için : C:\WSReborn İçindeki config dosyasını siliyoruz ve benim verdiğim config dosyasını sürükle bırak yapıyoruz işlem tamam

Seçkin Üye
Ödüller
5
My config includes Evade Legit, and if you use my cfg, I recommend using a prediction range of 97%. My advice is to play ADC for the best smoothness and optimization.

Üye
How do we load the configs? can you help me?

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
can anyone send me a good unstable config for aphelios? ty for everyone

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.