WSReborn Config ve Karakter Önerisi Yaparmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar BGX'den WSReborn'a geçiş yapıcağım çok ban yediğimden dolayı fakat o kadar detaylı olarak SC'yi bilmemekteyim sitede bir çok config var hangisini önerirsiniz bana paslarsanız çok mutlu olurum. Bir de karakter önerisi alabilir miyim? fazla karakter opsiyonu yokmuş WS de duyduğuma göre doğru mudur bilmiyorum mesela Karthus nasıl çoğu SC de yetersiz kalıyordu.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Fazla karakter opsiyonu yok derken? Herhalde scripti olmayan sadece bir kaç karakter vardır... Neredeyse tamamına yakınını destekliyor Wsreborn forumda bir kaç config var fakat bana kalırsa en iyisi kendin ayar çekmen olur. Mesela ben hazır configlere bir türlü ısınamıyorum mutlaka bir iki düzenleme yapmam gerekiyor sana tavsiyem de kendi configini oluşturman.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
forumda adc main config'i arat. en iyi configtir ayrıca karakterlerin tier listi var ordan bakabilirsin hangi karakterin uyumluluğu iyi vs diye. ben irelia oynuyorum oynaması çok zevkli oluyor öneririm ayrıca adcler de oynanışı çok basit oluyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
En iyi çalıştığı şampiyonların arasında twitch, irelia, syndra, viktor vs. daha saymadığım nice şampiyonlar var

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
adc main in configi ve mid yone veya adc kogmaw jinx varus twitch oynayabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fazla karakter opsiyonu yok derken? Herhalde scripti olmayan sadece bir kaç karakter vardır... Neredeyse tamamına yakınını destekliyor Wsreborn forumda bir kaç config var fakat bana kalırsa en iyisi kendin ayar çekmen olur. Mesela ben hazır configlere bir türlü ısınamıyorum mutlaka bir iki düzenleme yapmam gerekiyor sana tavsiyem de kendi configini oluşturman.
Duyduğum öyleydi bilgi ve tavsiye için sağol <3

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
warwick alabilirsin yada jax fazla vuruolar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendim adc main config kullanıyorum ve baya memnunum karakter olarak genellikle xayah kog maw jinx twitch kullanıyorum tavsiyede ederim

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Adc configi indir ve kog tw jınx ezreal oyna gayet iyi lig kasarsın.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adc main configini öneriyorum. Mid için ire ahri cassi viktor..
Adc içinse Kog tw jinx öneriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
adc main config ile swain bi dehşet dostum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar birden çok adc config öneren arkadaş var peki adc config çoğu heroyla uyumlu mu yoksa sadece adc heroları için mi iyidir ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
adc config yapıp jinx oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...