11 Şub 2023 #1 erozins4 E pil bitmek üzere Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 78 Tepki puanı 2 Ödüller 2 4 HİZMET YILI Scriptte Gangplank uyumlu mudur? Daha önce görmedim, sormak istedim. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Şub 2023
11 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Evet uyumludur Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Şub 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2023 #3 kenankee Uzman Üye Katılım 25 Mar 2020 Mesajlar 225 Çözümler 3 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI oynama rezalet oynuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2023 #4 Ali İnce A Seçkin Üye Katılım 11 Şub 2023 Mesajlar 308 Tepki puanı 15 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI Uyumlu ama oyun bilgin çok olması lazim Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2023 #5 Harun4545 H lol Uzman Üye Katılım 15 Şub 2017 Mesajlar 160 Tepki puanı 14 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Reis uyumlu fakat ben beğenmedim. Fıçıları rakibin üstüne koyuyor, ultiyi kötü atıyor vs. onun yerine daha iyi herolar var. Oyla 0 Olumsuz oyla
Reis uyumlu fakat ben beğenmedim. Fıçıları rakibin üstüne koyuyor, ultiyi kötü atıyor vs. onun yerine daha iyi herolar var.
19 Mar 2023 #6 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI Çalışmaktadır,wsreborn'un desteklediği bütün şampiyonlar aşağıdadır : Spoiler: Desteklenen Bütün Şampiyonlar Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çalışmaktadır,wsreborn'un desteklediği bütün şampiyonlar aşağıdadır : Spoiler: Desteklenen Bütün Şampiyonlar Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir