zaten adc maininkini kullanıyorum fakat dediğim gibi yeterli dodge atmıyor dostumAdc configi kurabilirsin direkt çok iyidir tavsiye ederim hem legit hem iyi
Scriptin max yapabilceği bu aga istediğin configi koy çok bişi değişmicek çok iyi dodge atsın istiyorsan paralı sc alıcaksın düzgünün den. ztn şuanki haliylide cok kötü atmıyorzaten adc maininkini kullanıyorum fakat dediğim gibi yeterli dodge atmıyor dostum
bro legendsense gibi bir dodge beklemiyorum zaten ? + olarak izledigim kliplerde bir yandan ashe r si bir yandan morg q su gelirken çar sabit dururuyor adam space basmasına ragmen 2 sinide dogeliyor ben öyle bir ayar istiyorum sadece çözümün yoksa yazmaScriptin max yapabilceği bu aga istediğin configi koy çok bişi değişmicek çok iyi dodge atsın istiyorsan paralı sc alıcaksın düzgünün den. ztn şuanki haliylide cok kötü atmıyor
dogru ayarlamayla gayet iyi dodge atiyor evade bu arada.Scriptin max yapabilceği bu aga istediğin configi koy çok bişi değişmicek çok iyi dodge atsın istiyorsan paralı sc alıcaksın düzgünün den. ztn şuanki haliylide cok kötü atmıyor
pudding ve adc main config denedim kötü değildi düz halide kötü değil ztn cc atan skilleri dodge atsa yetiyor sc nin combo atmasınada gerek yok pek ztn cok iyide tutturamıyor skili sc ezde falan heledogru ayarlamayla gayet iyi dodge atiyor evade bu arada.
çözümüm var kankada configleri kullanıp verim alamadığını söylemissin config klosörünü sil her maça girdiğin de rakip bütün skilleri tehlikeliye al hepsini high yap birde max kaç dereceden dodge atıcağı var onu 360 bırak dodge atar ashe w sü gibi skilleri kapat onu dodge atıcam diye adamın icine yürür morgana w onları kapat bu kadar verebilceğim tavsiye.bro legendsense gibi bir dodge beklemiyorum zaten ? + olarak izledigim kliplerde bir yandan ashe r si bir yandan morg q su gelirken çar sabit dururuyor adam space basmasına ragmen 2 sinide dogeliyor ben öyle bir ayar istiyorum sadece çözümün yoksa yazma
Agam Dodge Angle'ı fulle 360'tı ztn bide karşındaki hero'nun evade dodge dangerous'unun tikini aç bide istersen walking'de ki kaçış ayarını high yapabilirsin o da baya iş yapıyorzaten adc maininkini kullanıyorum fakat dediğim gibi yeterli dodge atmıyor dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?