Çözüldü WSReborn daha iyi dodge atabilmesi için evade ayarı nasıl olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, öncelikle sorunu söyleyeyim: Evade dodge atıyor. Bir sağa, sola, arkaya, öne, çapraza, sol çapraza, ön çapraza neyse fazla konuştum. Hareket ediyor yani kısacası ama yeterince değil. Mesela orta mesafeden gelen bir Lee Sin Q'sunu high ayarda olmasına rağmen dodgeleyemiyor. Configrationdan vb. hangi ayarları açsam hangi ayarları fullesem hangilerini kıssam aşırı iyi dodge atar? Titremesi sıkıntı değil, yeter ki her skili dodgelesin. Lütfen çözüm odaklı yorum yapın, iyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
evade menusunden tek tek hepsini tikle. dodge anglei 360 yap. avoid radius ve ratio ayarlarini arttir.

Çözüm
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Scriptin max yapabilceği bu aga istediğin configi koy çok bişi değişmicek çok iyi dodge atsın istiyorsan paralı sc alıcaksın düzgünün den. ztn şuanki haliylide cok kötü atmıyor
bro legendsense gibi bir dodge beklemiyorum zaten ? + olarak izledigim kliplerde bir yandan ashe r si bir yandan morg q su gelirken çar sabit dururuyor adam space basmasına ragmen 2 sinide dogeliyor ben öyle bir ayar istiyorum sadece çözümün yoksa yazma

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bilgin var zaten evade ayarlarını yaptım diyorsun demekki yazılım bu kadar etkili wsreborn scripti legit bir yazılımdır max performansı budur. Sana verebileceğim en iyi tavsiye paralı yazılım al haricinden move larda yardımcı ol sadece space tuşuna basma. lee geldi önüne mesela sana q atacak space i bırak karakterini sağ sol yap kendin dodge atmaya çalış evade tamamlıyor onu yemiyorsun sadece space e basma.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bro legendsense gibi bir dodge beklemiyorum zaten ? + olarak izledigim kliplerde bir yandan ashe r si bir yandan morg q su gelirken çar sabit dururuyor adam space basmasına ragmen 2 sinide dogeliyor ben öyle bir ayar istiyorum sadece çözümün yoksa yazma
çözümüm var kankada configleri kullanıp verim alamadığını söylemissin config klosörünü sil her maça girdiğin de rakip bütün skilleri tehlikeliye al hepsini high yap birde max kaç dereceden dodge atıcağı var onu 360 bırak dodge atar ashe w sü gibi skilleri kapat onu dodge atıcam diye adamın icine yürür morgana w onları kapat bu kadar verebilceğim tavsiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...