22 Mar 2024 #1 xDerbeder X Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 57 Tepki puanı 0 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Arkadaşlar şunu kapatmanın yolunu bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Adamların canı az mı çok mu anlayamıyorum. Ekli dosyalar Adsız.png 114.1 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar şunu kapatmanın yolunu bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Adamların canı az mı çok mu anlayamıyorum.
Çözüm k0vacs 22 Mar 2024 WSReborn menüsü -> Şampiyonun Menüsü -> Drawings -> Draw Damage, Max Damage tarzı ayarları kapatın.
22 Mar 2024 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI WSReborn menüsü -> Şampiyonun Menüsü -> Drawings -> Draw Damage, Max Damage tarzı ayarları kapatın. Oyla 2 Olumsuz oyla Çözüm
23 Mar 2024 #3 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI k0vacs' Alıntı: WSReborn menüsü -> Şampiyonun Menüsü -> Drawings -> Draw Damage, Max Damage tarzı ayarları kapatın. Genişletmek için tıklayın ... + Olarak şampiyonların combo ayarlarında en altta drawing kısmındada damage drawing kısmı oluyor ordan da kapatman gerekiyo Oyla 0 Olumsuz oyla
k0vacs' Alıntı: WSReborn menüsü -> Şampiyonun Menüsü -> Drawings -> Draw Damage, Max Damage tarzı ayarları kapatın. Genişletmek için tıklayın ... + Olarak şampiyonların combo ayarlarında en altta drawing kısmındada damage drawing kısmı oluyor ordan da kapatman gerekiyo