Süper Üye
Darius karakteri için hangi özellikleri açmam gerekiyor? Orada yazan şeyleri pek anlamadım. Darius oynayan varsa ne kullandığını atabilir mi bana?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu şekilde olacak tüm ayarlar:Darius karakteri için hangi özellikleri açmam gerekiyor? Orada yazan şeyleri pek anlamadım. Darius oynayan varsa ne kullandığını atabilir mi bana?
E skill ini en uzak menzilde olsa bile tutturma ayarı var onu bulabilirsen çok iyi oluyor ben darius oynamadığımdan ayarını yapamadım.Darius karakteri için hangi özellikleri açmam gerekiyor? Orada yazan şeyleri pek anlamadım. Darius oynayan varsa ne kullandığını atabilir mi bana?E
dostum genel olarak r killsteal acabilirsin, sonra lanepush-clear ayarinda bence kesinlikle q acma, savasman gerektigi anlar olabilir.Darius karakteri için hangi özellikleri açmam gerekiyor? Orada yazan şeyleri pek anlamadım. Darius oynayan varsa ne kullandığını atabilir mi bana?
Bu şekilde olacak tüm ayarlar:Darius karakteri için hangi özellikleri açmam gerekiyor? Orada yazan şeyleri pek anlamadım. Darius oynayan varsa ne kullandığını atabilir mi bana?