main hesabımı etkileyen, yeni gelen riot sisteminden bahseder misin nedir oYeni hesabınız botted büyük ihtimal ondan dolayı yemişsiniz main hesabınız da yeni gelen riot'un sisteminden etkilenmiştir manuel ban gibi bir şeydi sanırsam bu şekilde durumlar olabiliyor ama wsreborn'luk bir olay yok ki zaten o banwave'in ardından kaç gündür oynuyorum problem yok ban da yok
Evade'in ban ile bir alakası yok çünkü zaten inject ediyorsun evade kapanınca ban süren uzamıyor yani öyle diyenlere aldırış etme onun dışında yeni gelen sistem de botted'lara yönelik bir çalışma mevcut sanırsam onların yanında istisnai bir durum olarak botted olmayan hesaplarda ban yiyor
nasıl alakası olmaz ben pek inanamıyorumEvade'in ban ile bir alakası yok çünkü zaten inject ediyorsun evade kapanınca ban süren uzamıyor yani öyle diyenlere aldırış etme onun dışında yeni gelen sistem de botted'lara yönelik bir çalışma mevcut sanırsam onların yanında istisnai bir durum olarak botted olmayan hesaplarda ban yiyor
Script ud çünkü o yüzden yemiyorsun zaten evade'den kastım o sen inject'ten ban yersin script'in özelliğinden değilnasıl alakası olmaz ben pek inanamıyorum
evade kapalı oynarsan raporlamazlarsa nasıl ban yickesin ki
okey inject ediyon hileyi ama rapor ymeediğin sürece seni nasıl kapıyolar onca kişinin içerisinden anlamamda yardımcı olur musun